AnaSayfa / Genel / Kahve falında babayla beraber olmak

Kahve falında babayla beraber olmak

Kahve falında babayla beraber olmak sorunlarını kısa zaman içinde sona erdireceğine, rahatlık yaşanacak bir döneme girileceğine, sevilen kişilerle bir ortaklık kurulacağına, mal varlığının neredeyse eriyeceğine, bir hastalıktan kurtulunacağına, aradaki dostluğun daha da pekişeceğine, zorlukların ve üzüntülerin geride kalacağına, eğlenceli ortamlara gireceğine, yaşayacağı güzel günlerin de çoğalacağına, maddi zararının gittikçe büyüyeceğine, çok büyük miktarda paralar kazanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında babayla beraber olmak gördüyseniz:

  • Kültürel aktiviteler, ruhsal çalışmalar ya da mistik konularda veya gerçek anlamda maceraya atılma isteğinizin artabileceği bir aylık süreçtesiniz.

Kahve falında anne ve babayı beraber görmek başına gelen kötü olaylardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına, hayırlı bir kısmet ile mutlu bir evlilik yapacağına, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, dünya mallarının ve nimetlerinin en iyilerine ulaşacağına işarettir.

Kahve falında babayla beraber olmak yaptığı işin kalitesi sayesinde herkesin rağbet ettiği ve işini yaptırmak isteyen kimse konumuna geleceğine, evlilik kararı almak için beklemelerinin doğru olacağına tabir olunur.

Kahve falında bir erkekle beraber uyumak daha sonra bu kişiden birkaç kez özür dileneceğine, geride bırakacağına yorulmaktadır.

Kahve falında iki kadınla beraber olmak yaptığı işlerin de içine sineceğine, bunun da kendisine kalıcı başarı, kazanç, makam ve rızık sağlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında patronla beraber olmak yüzünün güleceğine ve tabiri caizse gözlerinin parıldayacağına, ancak bu yollardan sadece bir tanesinin işe yarayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tanıdık biriyle beraber olmak evi kendisinin çekip çevireceğine, çok kısa sürede sevdiğiniz birinden sevindirici bir haber geleceğine ve hayatınızın bundan sonraki kısımlarına şansın sizden yana olacağına tabir olunur.

Kahve falında ölüyle beraber yemek paradan ve dünya malından da bolca nasipleneceğine, zorluklarının kalmayacağına işaret eder.

Kahve falında beraber oturmak hayal edilen şeylerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine, maddi zararının karşılanamayacak boyutlarda olacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir