AnaSayfa / Genel / Kahve falında kazık atmak

Kahve falında kazık atmak

Kahve falında kazık atmak hiç olmadık bir sebepten ötürü parasal ve ruhsal zarara düşeceğine, size kötülük düşünen dost görünümlü bir düşmana, kendini tutamayıp şeytana uyacağına, şansının açılacağına, işlerinin büyüyeceğine, neşeye ve mutluluğa kavuşacağına, arabuluculuk yapılacağına, üzüntülü haberler alacağına, gelecekle ilgili olarak verilecek kararların hayat içerisinde çok büyük bir etki yaratacağına, mevki ve makam sahibi kişiler ile kurulacak olan dostluk sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kazık atmak gördüyseniz:

  • İş hayatınızı ya da yaratıcılık gerektiren işlerinizi ilgilendiren konularda değişiklik yapma niyetinde olabilirsiniz.

Kahve falında kazık atmak çalışmaları kötüleyeceğine, çok üzüntü duyulacağına alamet eder.

Kahve falında kazık görmek maddi ve manevi olarak büyük kazançlar elde edeceğine, hatalı ve kusurlu işler yapacağına, başkalarının hakkına giz dikip, tüyü bitmemiş yetimin rızkına göz dikeceğine inanılır.

Kahve falında dost kazığı görmek böylece rahatsızlığından kurtulacağına, mesleğindeki yerinin sağlamlaşacağına inanılır.

Kahve falında kazık yemek kısa zaman içinde şirketin daha da büyüyeceğine, malvarlığının çok daha artacağına, hayırlı bir kısmetle evlilik yoluna girileceğine işaret eder.

Kahve falında arkadaştan kazık yemek ana baba dualarının alınacağına, sorunların yeni sorunlar doğuracağına yorulur.

Kahve falında kazığa oturmak sonradan da bir lokma kuru ekmeğe muhtaç olur duruma geleceğine, yarınlara olan bakış açısının olumlu yönde değişeceğine yorulur.

Kahve falında yere kazık çakmak sorunun kısa bir zaman içinde biteceğine, daha sonra kazanılan bu paralar ve mallar ile yeni işlere girileceğine ve kazanılan paranın daha da arttırılacağına işarettir.

Kahve falında dost kazığı yemek kendi işlerini yoluna soktuktan sonra yardım isteyen bazı kişilere yardımcı olacağına, aile bireyleri arasındaki tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir