Kahve falında kazığa oturmak

Kahve falında kazığa oturmak bir sebeple kendisine dikkat etmesi daha soğukkanlı davranması ve gelen bütün sorunların ve sıkıntının Allah’tan geldiğini düşünmesi gerektiğine ve bu sayede kendisini kısa bir zaman içinde toparlayacağına, yıkılacağına, atılan her adımla daha iyi bir insan olunacağına, yaşam kalitesinin ve standartlarının artacağına, cesaret ve inançla hareket edeceğine, ancak daha sonra ortaya çıkan dini duygulara cevap vereceğine hem kendi iç dünyasının ferahlayacağına, ailesini rahat şekilde yaşatacağına, artan sorumluluğuna karşın gelirinin de aynı oranda yükseleceğine delalettir.

Kahve falında kazığa oturmak gördüyseniz:

  • Değişmesi gereken şeylerin olduğu gibi kalmasında inat etmemekte fayda var.

Kahve falında kazığa oturmak kendisine verilecek büyük bir destek sayesinde kendi işini kuracağına, sevilen kişiler ile güzel günler geçirileceğine, maddi açıdan çok doğru adımlar atılacağına delalettir.

Kahve falında arkadaştan kazık yemek sevdikleriyle beraberliklerinde kavgalar oluşacağına, yanlış anlaşılmalardan dolayı sürekli kendini ispat etmek zorunda hissedeceğine, yetenekleri sayesinde girdiği işlerde sevdiği kişileri çok mutlu edeceği olaylara gireceğine rivayet eder.

Kahve falında yere kazık çakmak atılan adımların pek yarar getirmeyeceğine, aksine büyük zarar görülmesine sebep olacağına, eşsiz ve güzel duyguların kendisine hediye edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kazık atmak kalabalıktan uzak olacağına, sosyal çevre içinden bir kişi ile dünyaevine girileceğine inanılır.

Kahve falında dost kazığı görmek maddi olanakların artacağına, ele geçen kazancın tükenme noktasına geleceğine, karşılaşılan kötü olaylardan ötürü istenmeyen durumlara düşüleceğine, büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dost kazığı yemek rahatının yerine geleceğine, kendisine uygun bazı çalışmaların peşinden gideceğine işaret eder.

Kahve falında kazık görmek rahat ve kolay şekilde yaşamaya başlayacağına, kız çocuğu için ise evin hanımının gelirinin artacağına işarettir.

Kahve falında tarlaya kazık çakmak yolunu gözlediği kişilere kavuşacağına, küs olduğu kişilerle yeniden bir araya geleceğine, şanssızlığının ortadan kalkacağına, kısmetinin tekrar açılacağına ve çok kısa zaman önce yaşadığı mutsuzluğun biteceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir