Kahve falında arkadaştan kazık yemek

Kahve falında arkadaştan kazık yemek şansın yaver gideceğine ve sevinçli haberler alınacağına, fal sahibinin bir takım kişisel sorunlarla karşılaşıp evinden çıkamayacağına, sadık ve zor durumlarda yanında olacak gerçek bir arkadaşa, yardıma muhtaç insanların yardıma kavuşacağına, açların doyacağına, yetimlerin ve öksüzlerin güleceğine, girilen bütün işlerde büyük başarılar kazanılacağına, bir sebeple çok zor ve başını ağrıtacak durumlar yaşayacağına, hayır getirecek bir ortaklığa girileceğine, iş amaçlı çıkılacak bir seyahatten güzel haberlerle dönüleceğine ve zarar getirecek bir işten kazançlı bir şekilde çıkılacağına, kazandığı her kuruşun hakkını vereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında arkadaştan kazık yemek gördüyseniz:

  • Kontrollü olmanızda fayda var.

Kahve falında arkadaştan kazık yemek aksi takdirde çok üzüleceğine, helal lokma yiyeceğine ve gönül rahatlığı içinde olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kazık yemek aile hayatında ters giden şeylerin düzeleceğine, Allah’ın sevgili kulları arasına gireceğine tabir olunur.

Kahve falında dost kazığı yemek sevdiği kişilerle konuşurken onları dinlemediğine ve bu nedenle yalnız kalacağına, aradığı kişiyi bulacağına delalet eder.

Kahve falında toprağa kazık çakmak yanlış giden işlerin düzeltileceğine, yapılan iyiliklerin karşılığının alınacağına, çalışma arkadaşları ile keyifli günler geçirileceğine tabir olunur.

Kahve falında kazık çakmak sadece kazancının eksilmesiyle kalmayacağına, devlet kapısından bir yardım alacağınıza rivayet eder.

Kahve falında dost kazığı görmek iyi niyetlerinin karşılık göreceğine, fikirlerinin can bulacağına, evinde bereketin, keyfin, ağız tadının ve mutluluğun hâkim olacağına rivayet eder.

Kahve falında kazığa oturmak hileli bir iş yapıp daha fazlasını elde edeceğim derken elindekini yitireceğine, dikilen fidanların yakın zamanda meyve vermeye başlayacağına, kurulacak bir ortaklık sayesinde büyük başarılara imza atılacağına ve hayırlı bir kısmetle tanışıp dünyaevine girileceğine delalet eder.

Kahve falında tarlaya kazık çakmak borçlu olanlar için yakın zamanda borcunu ödemeye, sevdiği bir kişinin uzun zamandan beri arzuladığı bir şeyi kendisine hediye olarak vereceğine ve daha önce kaçırdığı bir fırsatın tekrar kapısını çalacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir