AnaSayfa / Genel / Kahve falında dört yapraklı yonca aramak

Kahve falında dört yapraklı yonca aramak

Kahve falında dört yapraklı yonca aramak maddi kaybın ruhsal olarak sıkıntıların önünü açacağına, kendisine yardın etmedikleri için en yakın arkadaşlarına bile küseceğine ve artık sadece kendisine uygun bir hayat yaşayacağına, işlerinde şimdiye kadar görmediği bir sorunla karşılaşacağına, kötü alışkanlıklardan birine tekrar başlanacağına, zahmetli ve sancılı evrelerini ve  aşamalarını göğüslemeyi göze alacağına, insanların duyduğu tüm saygının ve hayranlığın yok olacağına, maddi olarak çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, tükettiği nefes ve para ile kalacağına bu nedenle de hayal kırıklığı yaşayıp, üzüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında dört yapraklı yonca aramak gördüyseniz:

  • İstemediğiniz çekişmeler olabilir.

Kahve falında dört yapraklı yonca aramak şeref ve haysiyetin artacağına, aile bireylerinden birine iş kurulacağına tabir olunur.

Kahve falında yonca yaprağı görmek onların güvenini sarsacağına, yaptığı işlerden yana manevi huzur duyacağına delalet eder.

Kahve falında dört yapraklı yonca bulmak annesi hayattayken ona karşı sevgisini ve ilgisini en iyi şekilde gösterip, ahirette de bu davranışlarının mükafatını alacağına, çok sevinçli ve huzurlu günler görüleceğine, uzun zamandan beri kurulan hayallere kavuşulacağına işaret eder.

Kahve falında dört yapraklı altın yonca görmek sıkıntılarından en kısa sürede arınıp rahat bir nefes alacağına, başarılarının daha fazla kişi tarafından takdir edileceğine delalet eder.

Kahve falında üç yapraklı yonca görmek yaşadığı sağlık sorununun tedavi edileceğine, insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına ve maddi açıdan çok büyük kazançlar elde edileceğine yorulur.

Kahve falında altın yonca kolye görmek eldeki imkanların beklenmeyen bir sebepten ötürü kaybedileceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı bir işten kendisine gelecek olan çok iyi bir teklifle ayrılacağına işaret eder.

Kahve falında altın yonca görmek sorunların artmasına ve işlerin iyice kötüye gitmesine sebep olunacağına, çok sevilen kişiler ile büyük bir ortaklık kurulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında altından yonca görmek kötü günlerinin biteceğine, onun peşinden çok koşup, çok yorulacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir