AnaSayfa / Genel / Kahve falında dört büyük melekten birini görmek

Kahve falında dört büyük melekten birini görmek

Kahve falında dört büyük melekten birini görmek sevimsiz bir kişi ile iş yapmak zorunda kalınacağına, büyük bir zarar göreceğine ve çok büyük bir hayal kırıklığına uğrayacağına, eşlerin birbirlerine karşı ağır konuşacaklarına, mal ve mülk sahibi olmaya, toplumdaki yerinin, mesleğindeki statüsünün de artacağına, diğer taraftan bu kişiler ile farklı mecralarda büyük bir tartışmanın yaşanacağına ve gereken kişilere gereken cezaların verileceğine, eğitim hayatında ilerleme kaydedileceğine, aile hayatının çok huzurlu bir şekilde geçeceğine tabir olunur.

Kahve falında dört büyük melekten birini gördüyseniz:

  • Bazı kişiler, siz kendi bildiğiniz yoldan gitmek istemenize rağmen bazı konuları istedikleri gibi halletmeniz veya onları takip etmeniz için ısrarcı olabilirler.

Kahve falında büyük melekleri görmek büyük kazanç elde edileceğine, vereceği çok büyük hatalı kararlar yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine, kazancının çok büyük bir bölümünü kaybedeceğine, bu sebeple çok büyük sıkıntılara gireceğine ve işlerini toparlamak için kendisini yıpratacağına işaret eder.

Kahve falında dört büyük melek görmek tazeleneceğine, yenileneceğine ve sıhhate kavuşacağına, onlar rahat etsin diye konforunu feda edeceğine, onlar yesin diye ekmeksiz kalmayı göze alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında dört büyük melekten birini görmek hayatının en büyük fırsatını elde edeceğine, onların hatıralarını yaşatmak için elinden gelen herşeyi yapacağına ve onları çok sevdiğini bu şekilde tekrar göstereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında at üstünde melek görmek çok kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, büyük başarılara işlere imza atılacağına, çok rahat edeceği bir döneme gireceğine ve son zamanlarda adından sıkça söz ettiren biri olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında falda melek görmek onu hayallerine kavuşturacağına, iş hayatında ve aile hayatında tartışmaların çok yoğun bir şekilde yaşandığı ve sorunlara bir türlü çözüm bulunamadığı bir döneme girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında insanı melek olarak görmek karşısına çıkan aksiliklere, zorluklara, sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine bu sayede işinde zafer elde edeceğine, deneyim kazanacağına, işlerin gün geçtikçe daha kötüleşeceğine tabir olunur.

Kahve falında evde melek görmek hayatından yana hayır bulacağına ve rahatlığa ereceğine, sevdiği bazı kişilerden büyük ihanet göreceğine alamet eder.

Kahve falında melek hissetmek işlerinin düşeceğine, daha önce yaşanmış bir hastalığın nüksedeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir