AnaSayfa / Genel / Kahve falında falda melek görmek

Kahve falında falda melek görmek

Kahve falında falda melek görmek sıkıntılardan, sorunlardan, gürültüden ve patırtıdan uzak yaşayacağına, elini attığı her işten muvaffak olacağına ve kafasına koyduğu her amacı gerçekleştireceğine, bilakis malının çoğalacağına, zenginliğinin artacağına, yaşamının lüks ve konfor içinde geçeceğine, işlerin ters gideceğine ve çok büyük sorunlar yaşanacağına, kendisine bir çiftlik evi alacağına, toplumda itibar ve takdir toplayacağına, başarılarının ve mutluluğunun sürekli olacağına, önemli işlerin insanı durumuna geleceğine, stresinden, sıkıntısından ve kuruntusundan uzaklaşıp, kafa dağıtacağına, kendisini kötü hissetmesine neden olan sorunların ortadan kalkacağına, gümüş ise Allah yolunda hayırlı işler yapılacağına inanılır.

Kahve falında falda melek gördüyseniz:

  • Bazı ilişkilerinizin fabrika ayarlarının yapılması gerekiyor olabilir.

Kahve falında falda melek görmek doğru bildiği yoldan şaşmadan, eninde sonunda istediği başarıya ulaşacağına, elinde bulunan mal mülkü sermaye olarak ortaya koyarak kendisi için hayırlı olacak bir iş kuracağına ve eline yüklü miktarda kazanç geçeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kahve falında melek görmek o kimsenin başının dertte olduğunu öğreneceğine ve yine o insanın tatsız olaylarla karşılaşacağına, boşanmaya, kişi hasta ise ölümün vaki olduğuna, kişinin malını kaybedebileceğine yorulur.

Kahve falında baş melek görmek nazarların ve uğursuzlukların kişiyi terk edeceğine, keyfinin ve neşesinin de yerinde kalacağına işaret eder.

Kahve falında melek olup uçmak kararları alacak ve son sözü söyleyecek kimse konumuna geleceğine, onayı alınmadan tek bir adım dahi atılamayacak kadar büyük bir rütbe elde edeceğine, hem siyasal hem de sosyal konularda üstün bilgilerle donanacağına, yapılan çalışmaların kıskanan kişiler tarafından baltalanmaya çalışılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında dört meleği görmek bilgi ile donanacağına, maddi ve manevi olarak sevineceğine tabir olunur.

Kahve falında şeytanla melek görmek ortaklık kurulan bir kişi ile yeni çalışmalara imza atılacağına ve çok daha iyi işler gerçekleştirileceğine, işlerini kısa zamanda büyüteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında küçük melek görmek hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına, başarısının artacağına, hayatının da istediği gibi yürüyeceğine tabir olunur.

Kahve falında melek heykeli görmek sıkıntıların, aksiliklerin ve sorunların üst üste geleceğine, tabiri caizse dağ gibi büyüyeceğine, sevdiklerinin kendisini terk edeceğine, ağız tadının da kaçacağına, verilen duygusal kararlar kadar, anlık çıkışların da kişiye dönüp dolaşıp zarar vereceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir