AnaSayfa / Genel / Kahve falında salıncakla uçmak

Kahve falında salıncakla uçmak

Kahve falında salıncakla uçmak galibiyetin bu iki faktör sayesinde gerçekleşeceğine ve falı kapatan kişinin bunu tecrübe edeceği bir olay yaşayarak, bundan sonra hep başarılı işler yapacağına, kariyer planının altüst olacağına, anne babası ile ilgili kötü ve üzücü haberler alacağına ve uzun zamandan beri beklediği şeylerin gerçekleşmeyeceğine, her kararlarında onların arkasında olacağına, yaşlandıklarında bile bir bebeklermiş gibi üzerine titreyeceğine, alınacak hayır duaları sayesinde kısmetin açılacağına, rahat edilecek bir döneme girileceğine, zahmet veren işlerin kolaylaştırılacağına, büyük başarılar kazanacağına ve etrafındaki insanlara ve akranlarına örnek olarak gösterileceğine, çok kötü ve üzüntülü bir döneme gireceğine, bekar ise, kendisine çok büyük bir zenginlik bahşedecek bir aileye mensup birisiyle hayatını birleştireceğine işaret eder.

Kahve falında salıncakla uçmak gördüyseniz:

  • Gelişmeler bazı konulardaki duruşunuzu, pozisyonunuzu veya fikirlerinizi gözden geçirmenize neden olabilir.

Kahve falında salıncakta uçmak yaptığı işte büyük bir makama sahip olacağına, zorlu bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, hayırlı bir kişi ile evlilik konusunda adım atılacağına, hasretin biteceğine, eşini de kendisi istediği gibi yönlendireceğine delalet eder.

Kahve falında salıncakla uçmak kısmetlerinin her daim açık olacağına, sağlığının ve moralinin bozulacağına, işlerine gösterdiği ilgi ve özenin azalacağına bu nedenle de başarısının düşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kendini salıncakta görmek tabiri caizse hedefi on ikiden vuracağına, önemli sorumluluklar alacağına ve kendisini yaşam mücadelesine ortak edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında salıncakta sallanan birini görmek sağlıklı bir ömür süreceğine, yakın bir zaman içinde çok hayırlı ve bütün hayatını baştan sona değiştirecek çeşitli adımlar atacağına, bir sebeple işlerin kötüye gideceğine alamet etmektedir.

Kahve falında mavi salıncak görmek kısmetleri karşısında utanç duyacağı durumlar yaşayacağına, ezilmeden, fakirlik çekmeden yani rahat bir hayat geçireceğine, maddi gücünün her geçen gün artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında gökyüzünde salıncakta sallanmak ömrünün sonuna kadar rahat yaşayacak kazanca ulaşacağına, yaşanan hastalıklara şifa geleceğine inanılır.

Kahve falında birini salıncakta sallamak bir sebeple çok zor günler geçireceğine, iş hayatında yaşadığı sıkıntıyı ister istemez ailesine de yansıtacağına, çok büyük ve sağlam dostluklar sayesinde hiçbir zaman sırtın yere gelmeyeceğine,  işlerin her zaman rast gideceğine ve mutlu olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında boş salıncak görmek kendisini büyük bir iş sıkıntısının ortasında bulacağına, eline geçen fırsatların kazançtan çok zarar getireceğine, maddi imkânların günden güne artması sayesinde hayır getirecek yollara girileceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir