Kahve falında dondurucuda balık görmek

Kahve falında dondurucuda balık görmek bereketin ve huzurun hâsıl olacağına, uğranılan zararın çok kısa sürede telafi edileceğine, kalp kırıklığı ve hayalkırıklığı yaşanacağına, çok uzun zamandan beri hayali kurulan şeyin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına, epey bir süreden beri inişli çıkışlı seyreden işlerin düzene gireceğine, üzüntülerin ve endişelerin yakın bir zamanda biteceğine, maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşanacağına, yapılan çalışmalar ve ortaya konacak projeler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine ve mutlu olunacağına rivayet eder.

Kahve falında dondurucuda balık gördüyseniz:

  • Duygusal hayatınızda karşınızdaki kişinin bazı beklentileri nedeniyle baskısını hissediyorsunuz.

Kahve falında dondurulmuş balık görmek bir sebeple sorunlarla direkt muhatap olmak zorunda kalınacağına, iş dünyasındaki yerin zaman içinde kaybedileceğine, büyük bir çalışmanın başına geçileceğine, güvenlikli bir siteye taşınılacağına tabir olunur.

Kahve falında dondurucuda balık görmek elinde bulunan imkânların çeşitli sorunlara sebep olacağına, kısa süre içinde bitebilecek bir işin daha uzun bir süreye çıkacağına, işlerinin çok zor zamanlara gireceğine, geçiminin de çok daha kolay hale geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında dondurulmuş tavuk görmek çok hayırlı bir kısmetle karşılaşılacağına, zorlu bir dönemecin kolayca geçileceğine, sevdikleri, özledikleri ve ayrı kaldıkları ile kavuşacağına, hasret gidereceğine inanılır.

Kahve falında birinin donduğunu görmek sağlık dolu ve güzel günler geçirileceğine, bir sebeple çok zor zamanlar yaşayacağına, ancak yakın bir zaman içinde iş hayatında ve aile hayatında çok güzel gelişmelerle karşılaşacağına ve ilerleyen dönemlerde çok daha iyi bir duruma geleceğine alamet eder.

Kahve falında karda donmak şartlarının da zenginleşeceğine, şifaya kavuşacağına, deyim yerindeyse elinin iş ve ekmek tutacağına, başarısının önündeki engellerin kalkacağına, mutluluğunun da hayat boyunca süreceğine yorulur.

Kahve falında suyun donduğunu görmek zahmetli bir işle uğraşmak zorunda kalınacağına, karşılaşılan bazı aksiliklerin kısa sürede aşılacağına ve kazançlı işlere girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında insanların donduğunu görmek bir sebeple büyük bir sağlık sorununun başgöstereceğine, hayırlı ve güzel işlere imza atılacağına rivayet eder.

Kahve falında dondurulmuş meyve görmek hanesinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, işlerinin açılacağına, sıkıntıların ve stresin son bulacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir