AnaSayfa / Genel / Kahve falında dondurulmuş yemek

Kahve falında dondurulmuş yemek

Kahve falında dondurulmuş yemek bazı kişilerle yaşanan tatsızlıkların son bulacağına, yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına, işle ilgili olarak bir zarar yaşanacağına, zararın bir türlü telafi edilemeyeceğine, beklenen kötü bir sürprize rağmen yola çıkılacağına, isteklerinin gerçekleşeceğine, müjdeli ve hayırlı haberler alacağına bu sayede deyim yerindeyse içinin açılacağına, ruhunun ve bedeninin iyileşeceğine, gayrimenkul işine girerek zenginliğini arttıracağına, rızkın ve kazancın artacağına, dünya nimetlerinin de daha verimli ve daha çeşitli hale geleceğine, ticaretinin genişleyeceğine ve elinin her geçen gün bollaşacağına rivayet eder.

Kahve falında dondurulmuş yemek gördüyseniz:

  • Beklenmedik şeyler yapmaya meyillisiniz.

Kahve falında dondurulmuş yemek iş hayatında büyük atılımlar yapacağına ve çok büyük başarılar ile birlikte kazançlar elde edeceğine, uzun zamandan beri görüşülemeyen bir akraba ile karşılaşılacağına ve bir aile yemeğine katılıp çok güzel zaman geçirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında dondurulmuş mısır görmek maddi ve manevi olarak kendisini çok geliştireceğine, lüksünün, rahatının ve konforunu da yerinde olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında suyun donduğunu görmek çok rahat bir hayata merhaba diyeceğine, zor durumda olan kişilerin de gittikçe batacağına tabir olunur.

Kahve falında dondurucuda et görmek mutluluk dolu haberler alacağına, sermayesinin boşa gideceğine inanılır.

Kahve falında derin dondurucu görmek zor günler geçirileceğine, çok daha farklı bir yaşam sürüleceğine, her konuda gelişme gösterileceğine, her türlü musibetten ve melanetten uzaklaşılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dondurulmuş yiyecek görmek daha iyi hizmet vermek için hizmet politikasını gözden geçireceğine, malından ve parasından kaybedeceğine, deyim yerindeyse maddi anlamda her geçen gün küçüleceğine, zayıflayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında dondurulmuş tavuk görmek içinde bulunduğu sıkıntılardan yakın zaman içinde kurtulacağına, toplum içinde de önemli bir yer edineceğine delalet etmektedir.

Kahve falında dondurulmuş et görmek sağlığının yerinde olacağına, verilen emeklerin hayal edilen başarıyı getirmeyeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir