AnaSayfa / Genel / Kahve falında suyun donduğunu görmek

Kahve falında suyun donduğunu görmek

Kahve falında suyun donduğunu görmek çok büyük atlımlar gerçekleştirdiğine, çok uzun bir zamandan yapmak istediği şeyleri yakın bir zaman içinde teker teker gerçekleştireceğine, iflasın eşiğine geleceğine, yaşanan tüm sorunların sona ereceğine, meslek hayattaki başarıların değerini yitireceğine, aile hayatında can sıkıcı olayların yaşanacağına, haram yollardan mal sahibi olunacağına, bazı kişiler tarafından karşısına çıkarılan engelleri herhangi bir zarar görmeden kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, alınteri ile çalışılan işte kazanılan paranın bereketinin kaçacağına, rakiplerin sevineceği bir haberle üzüntü duyulacağına, ev halkından birinin sağlık sorunu yüzünden uykusuz zamanlar geçirileceğine, kendisini birçok musibet ve sıkıntı ile uğraşmaktan ötürü çok yorgun hissedeceğine alamet eder.

Kahve falında suyun donduğunu gördüyseniz:

  • Anında hızlı karar vermeniz gerektiğinde kendinize beş dakikalık bir zaman tanıyın.

Kahve falında suyun donduğunu görmek arkadaşlarıyla da görüşmediği gibi, sosyal hayatını da askıya alacağına, konforundan da ödün vereceğine tabir olunur.

Kahve falında dondurulmuş yiyecek görmek ihanete ya da iftiraya uğradığında yanıp yıkılmayacağına, tamamen içine kapanacağına, kimseyle konuşmayacağına ve durumun doktor tarafından çözüleceği hale geleceğine rivayet eder.

Kahve falında dondurulmuş yemek mal varlığının neredeyse eriyeceğine, eğer o yokuş çıkılmışsa sonunda her anlamda rahatlayıp zenginleşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında dondurulmuş tavuk görmek borçlarını bitireceğine, üzüntülerinin yerini sevincin ve mutluluğun alacağına, aile hayatı için çok hayırlı ve güzel bir karar vererek hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ve çocuk sahibi olacağına yorulur.

Kahve falında gölün donduğunu görmek herhangi bir sağlık sorunu çekmeyeceğine, huzur kaçıran olayların sona ereceğine inanılır.

Kahve falında dondurulmuş meyve görmek geleceğe dair planlar yapacağına, uzun süre kötü bir hastalıkla uğraşılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dondurucuda et görmek sorunların çabucak halledileceğine, nişanlı veya sözlü kişilerin bu süreci fazlasıyla uzun tutmalarından dolayı ilişkilerinin eski canlılığını yitireceğine yorulur.

Kahve falında karda donmak verilen bütün emeklerin heba olacağına, ters giden durumların düzeltileceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir