AnaSayfa / Genel / Kahve falında dondurma sattığını görmek

Kahve falında dondurma sattığını görmek

Kahve falında dondurma sattığını görmek kendisini tanıyan insanlar ile işleri bozacağına, işlerin düzgün gideceğine, kendisine yapılacak bir ihanetten ötürü büyük bir üzüntü içine düşeceğine, girilen bütün işlerde büyük başarılar kazanılacağına, alınacak hayırlı haberler ile zorlukların aşılacağına, çekilen çilelerin ve eziyetlerin kısa zaman içinde sona ereceğine, rızkının hiç eksilmeyeceği gibi her geçen gün daha da çoğalacağına, istediklerini elde etmeyi başaracağına rivayet eder.

Kahve falında dondurma sattığını gördüyseniz:

  • Bir türlü sonuçlanamayan çıkmazda olan bir işinizle ilgili olumlu gelişmeler kaydedebilirsiniz.

Kahve falında dondurma seçmek zor ve sorunlu dönemler geçirileceğine, en olunmaz yaralarının kapanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dondurma almaya gitmek daha yüksek bir noktaya geleceğine, işinde itibar edineceğine, ilerleyeceğine ve kalkınacağına, hayattan hiç zevk alamaz olacağına işarettir.

Kahve falında çikolatalı dondurma yemek eski kırgınlıkların geçmişte kalacağına, zarar getirecek alışkanlıklardan uzak durulacağına işaret eder.

Kahve falında meyveli dondurma yemek yetim sevindireceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, girdiği her işte çok başarılı olacağına rivayet eder.

Kahve falında dondurma ikram etmek kendi işini açacağına, yapılan çalışmaların değersiz görüleceğine alamet eder.

Kahve falında renkli dondurma görmek yaşanan zor günlerin biteceğine, ferahlığa çıkılacağına, uzunca bir süre bu hastalık ile uğraşacağına delalet eder.

Kahve falında dondurma ısmarlamak ancak bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine, daha büyük kazançlar elde edeceğine, sevdiği kişiler ile çok daha fazla vakit geçirme şansı yakalayacağına delalettir.

Kahve falında buzlukta dondurma görmek geçmişte yapılan hatalardan kaynaklanan problemlerin sona ereceğine, içinden çıkılamaz bir hal alacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir