AnaSayfa / Genel / Kahve falında dondurma dağıtıldığını görmek

Kahve falında dondurma dağıtıldığını görmek

Kahve falında dondurma dağıtıldığını görmek işinde en iyisi olacağına, çekemeyen kişiler ile tartışmalar yaşanacağına, atılan adımların istenmeyen sonuçlar doğuracağına, tutarsız ve haksız bazı olaylar yüzünden aile bireyleri arasında bazı sorunların ve kırgınlıkların yaşanacağına, bu yüzden zorluklara düşüleceğine, bir sebeple iş yapılan kişi ile aranın açılacağına, dünyaca yücelmeye ve büyük bir mevkiye geçmeye, bunun sebebinin de başka kişi veya kişiler olacağına, mutlu ve huzurlu günlere kavuşulacağına, gözünü bürüyen mal hırsı nedeniyle çok yanlış yollara gireceğine ve belalı kişilerle iş birliği yapacağına, yapılan çalışmaların zarar vereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında dondurma dağıtıldığını gördüyseniz:

  • Geçmişte sizinle benzer olaylar yaşamış kişilerden fikir alabilirsiniz.

Kahve falında dondurma dağıtıldığını görmek çocukları ve torunları ile makbul bir hayat süreceğine, yakın bir zamanda çocuk sahibi olunacağına, yaşanan kötü olayların unutulacağına ve hayallerin gerçekleştirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında renkli dondurma yemek varsa tüm borçlarını ödeyeceğine ve mal, mülk sahibi olacağına, aile bireyleri ile birlikte güzel ve mutlu günler geçirileceğine, kırgınlık yaşanan bir kişi ile aradaki buzların eritileceğine, atılacak adımlar sayesinde iş sahibi olunacağına işaret eder.

Kahve falında sade dondurma yemek mutlu olacağına, eğlenceli zamanlar geçireceğine, sevilen kişiler ile güzel çalışmalar yapılıp başarılar kazanacağına delalet eder.

Kahve falında mavi dondurma yemek kırgınlık ve ayrılık yaşayacağına, büyük umutlarla girilen bir işin sorunlarla devam edeceğine tabir olunur.

Kahve falında dondurma istemek işlerine ve kazancına nazar değeceğine, geçim sıkıntısı yaşayacağına, huzurlu ve mutlu bir ortamda kendisini çok rahat bir hayat süreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında dondurma çalmak büyük adımlar atılacağına, çevresinin genişleyeceğine, etrafında hayırlı ve vefalı kişiler olacağına tabir olunur.

Kahve falında dondurma dükkanı görmek kendisine gelemeyeceğine, olayın bir krize dönüşmeden hemen çözüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında dondurma almak yemek sıkıntıların kısa süre içinde biteceğine, kısa süre içinde çocuk sahibi olacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir