AnaSayfa / Genel / Kahve falında domuzu kovmak

Kahve falında domuzu kovmak

Kahve falında domuzu kovmak ayrı düşülen bir kişi ile biraraya gelineceğine, sorunsuz geçeceğine, bolluk içinde dilediği gibi güzel ve konforlu bir hayat süreceğine, çok büyük bir iş şansı kazanılacağına, moralinin, huzurunun, neşesinin yerine geleceğine, kırılan yaşam hevesinin yerine geleceğine, mesleğinde geri plana düşeceğine, artık refah içinde, sevdikleri ile mutlu bir şekilde, herhangi hastalıktan sıkıntı çekmeden, kötü insanların kıskançlıklarından ve kötülüklerinden uzak bir hayat süreceğine işarettir.

Kahve falında domuzu kovmak gördüyseniz:

  • Mevcut konularla ilgili gözlemledikleriniz, aslında perde arkasında devam eden şeylerle ilgisiz olabilir.

Kahve falında evden domuz kovmak bundan sonra çok daha dikkatli olacağına ve sorun ortaya çıkmadan müdahale edeceğine, hedefleri daha net hale getirip, koşulları gözden geçirerek en kısa zamanda rahata erişmek için gerekli adımların atılacağına işarettir.

Kahve falında domuz kovmak kendisinden mevki olarak üstün bir kimseden yardım görüp, kendi işinin başına geçeceğine, sorunlarının kısa sürede ortadan kalkacağına delalettir.

Kahve falında domuzu kovmak hayırlı bir kısmetle yollarını birleştireceğine, rızkının artacağına, çok hayırlı bir kısmet ile karşılaşıp çok mutlu olunacağına işaret eder.

Kahve falında evden sinek kovmak maddi ve manevi olarak büyük zararlar göreceğine bu durumlardan ötürü çok zor zamanlardan geçerek iflasın eşiğine geleceğine ancak eş, dost ve akrabalarından alacağı yardım sayesinde çok zor durumlardan kurtulacağına, büyük paralara sahip olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında aslan kovmak eline geçecek haram bir maldan ötürü çok sıkıntı çekeceğine ve bu sebeple ortaya çıkan bu durumu düzeltmek için binbir türlü zorluğa göğüs germek zorunda kalacağına, atılacak adımlar ve ortaya konulacak projeler sayesinde çok büyük kazanç elde edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kedi kovmak ailesinin de koyacağı sermaye ile kendi iş yerini açacağına, maddi ve manevi olarak uğranılan zararların telafi edileceğine inanılır.

Kahve falında insanları kovmak yaptığı işlerin hep dönüp dolaşıp aynı yere geleceğine ve kendisine ne daha az ne de daha fazla kazandırmayacağına, yardımsever ve iyi kalpli bir kişi ile evlilik yoluna adım atılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında fare kovmak her zorluğun içinde yaşama tutunacak durumlar bulunacağına, mevki makam sahibiyken işten olunacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir