AnaSayfa / Genel / Kahve falında aslan kovmak

Kahve falında aslan kovmak

Kahve falında aslan kovmak kazancın devamlı olacağına, daha fazla gelire kavuşacağına, eğitim hayatına bırakılan yerden devam edileceğine, evdeki hesabın çarşıya uymayacağına, daha önce yaptığı bazı çalışmaların devamını getirmeye çalışacağına, eğer başarılı olursa çok büyük kazanç elde edeceğine, borçlanarak bazı işlere atılacağına, yaşanan tüm sıkıntıların ve sorunların ortadan kalkacağına, sorunlu bütün olayların düzeleceğine, para yatıracağına ve zarar edeceğine işaret eder.

Kahve falında aslan kovmak gördüyseniz:

  • Servet sahibi veya milyonlarca krediniz varmış gibi davranmayı sürdüremezsiniz.

Kahve falında aslan kovmak yollarının aksiliklerle kapanmayacağına, yakın zamanda gerçekleşmesi  gereken bir çalışmanın bir türlü başlamayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında baykuşu kovmak borçların gün geçtikçe daha da büyüyeceğine, maddi ve manevi açıdan çok zor durumlara düşüleceğine, fırsatların istenmeden harcanacağına işaret eder.

Kahve falında misafir kovmak rahata kavuşacağına ve keyfini süreceğine, yüzünde güller açacağına işaret etmektedir.

Kahve falında beyaz kedi kovmak insanlar arasında iyi anılır olacağına, toplumda sözü geçen ve ağırlığı olan kimse haline geleceğine, para konularında talihsizliklerin peş peşe geleceğine inanılır.

Kahve falında karasinek kovmak yardım isteyen kişilere yardım edileceğine ve hayır duaları alınacağına, işlerinin kısa bir zaman içinde düzene gireceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını yakında atlatacağına delalet eder.

Kahve falında işçiyi kovmak ilişkileri veya evlilikleri boyunca kadının söz sahibi olacağına, büyük kazançlar sağlanılacağına ve yapılan işte ortaklığa kadar yükselineceğine işaret etmektedir.

Kahve falında düşmanını kovmak gönlünden geçenlerin gerçekleşeceğine, bunları aşmak için büyük çaba sarf edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında güvercin kovmak iş konusunda da yüzünün gülmeyeceğine, atılan her adımda daha büyük sıkıntılar çekileceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir