AnaSayfa / Genel / Kahve falında domuz kovmak

Kahve falında domuz kovmak

Kahve falında domuz kovmak kendisini çekemeyen kişiler tarafından işlerinin baltalanacağına, kendisini çekemeyen insanları yenilgiye uğratacağına, hanesinde kıtlığın baş göstereceğine, işinde yerinin sağlamlaşmasına ve patronun gönlünü kazanmasına, maddi olanaklarını daha iyi hale getirmek için çaba göstereceğine, şeref ve rütbeye, kısa bir süre öncesine kadar hayal ettiği ne varsa hepsini yaşayacağına, eldeki imkanların beklenmeyen bir sebepten ötürü kaybedileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında domuz kovmak gördüyseniz:

  • Yalnız devam etmeniz durumunda beklemediğiniz kapılar aralanabilir.

Kahve falında domuzu kovmak sonradan da haksız olduğunu göreceğine, üzüleceğine, pişman olacağına, insanlara bol gülücük ve olumlu enerji dağıtacağına tabir olunur.

Kahve falında evden domuz kovmak hiç ummadığı kadar büyük kazanç elde edeceğine, bu sayede sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde herhangi üzüntü çekmeden kurulacağına, borçsuz, maddi sorunlar olmadan, zengin bir hayata sahip olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında domuz kovmak kendisini günahkar ve münafık kılacak şeylerden elini ve nefsini sakınacağına, işine yarayacak bazı kurslara gideceğine delalettir.

Kahve falında birilerini kovmak zarar etmeyeceğine, maddi olarak iyi şartlara sahip olacağı gibi manevi olarak da keyfinin ve neşesinin eksik olmayacağına, yapılacak bir hata yüzünden iş hayatında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına,sorunların üstüste geleceğine yorulur.

Kahve falında çingeneyi kovmak herhangi bir parasal sorun ve sıkıntının olmayacağına, hane halkının çok büyük bir sevgi bağı ile birbirlerine bağlı olduklarına ve aralarına herhangi bir çıkar ilişkisinin giremeyeceğine, hayırlı bir yoldan gidilmesi ile zor gibi görünen bir işin hızlı bir şekilde yapılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında şeytanı dualarla kovmak kişinin tüm endişelerinin, korkularının ve kuruntularının biteceğine, sağlıkla ilgili bazı sorunların baş göstereceğine delalettir.

Kahve falında düşmanı kovmak hak ettiklerine, hayallerine, beklentilerine ve de amaçlarına kavuşacağına, yeni gayrimenkuller veya mallar alınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kediyi kovmak yapacağı çalışmalarda yapacağı hatalardan ve adım atmakta gecikmesinden ötürü çok üzücü durumlara düşeceğine, bu sorunların aile hayatına yansımasından ötürü çok büyük tartışmalar yaşayacağına, mali konularda yeterince dikkatli davranmadığı için sürekli bir dar boğaz yaşayacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir