AnaSayfa / Genel / Kahve falında domuzla yatmak

Kahve falında domuzla yatmak

Kahve falında domuzla yatmak ayıplanacağına, dışlanacağına ve kötü bir insan olarak görüleceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına, çok büyük mal ve mülke sahip olunacağına, düşmanların ve rakiplerin çok büyük kıskançlıklar duyacağına ve uzun, sağlıklı ve rahat bir ömür sürüleceğine, kendisine kalacak yüklü miktarda miras ile üzüntülerinden kurtulacağına, karşısına hayırlı kişilerin çıkacağına, gelirinin artacağına, maddi yükümlülüklerinin azalacağına ve yarınların kendisine hayır getireceğine, daha varlıklı kimse olmak için inancını hiçe sayacağına, hiç düşünmediği kadar büyük başarılar kazanacağı bazı işlere gireceğine, verdiği yaşam mücadelesinin yorulmasına ve çabalamasına değeceğine bu sayede güzel günler yaşayacağına, çok zor zamanlar geçirileceğine, sorunların sürekli artacağına delalettir.

Kahve falında domuzla yatmak gördüyseniz:

  • Kendi fikirlerinizi ön plana almanız durumunda diğerleri sizi takip etmekten keyif alacaklardır.

Kahve falında domuzla yatmak iş konusunda temiz bir sayfa açılacağına, hayırlı kişiler ile çok güzel bir ortaklık kurulacağına tabir olunur.

Kahve falında pişmiş domuz eti yemek karşısına çıkan bazı kötü olaylardan sonra güzel bir döneme gireceğine, geçim derdi ve telaşı içine düşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yanan domuz görmek araba ya da tarla gibi bir yatırım yapacağına, yaşamın tadını çıkarmak için eşsiz imkânlar elde edeceğine delalettir.

Kahve falında kanatlı domuz görmek insanlarla anlaşmazlıklara düşeceğine ve suratının asılacağına, uzun bir seyahate çıkılacağına yorulur.

Kahve falında beyaz domuzdan kaçmak rahata kavuşacağına ve keyfini süreceğine, uzun bir süre boyunca kendisine gelemeyeceğine ve insanlardan uzak bir yaşam sürmeye başlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında domuz derisi görmek işlerinin çok iyi bir hal alacağına, hasta kişilerin eskisi gibi sıhhatlerinin iyi olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yaban domuzu görmek kişinin her türlü zenginliğine, artık kötü günler yaşamayacağına ve kara bulutların dağılarak güneşin yüzünü göstereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında domuz kılı görmek büyük atılımlar yapacağına, kendisine destek olan insanları hiçbir zaman unutmayacağına ve yapacağı çok başarılı projeler ile önlenemez bir yükselişe geçeceğine, aile hayatında çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşanacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir