AnaSayfa / Genel / Kahve falında domuz kılı görmek

Kahve falında domuz kılı görmek

Kahve falında domuz kılı görmek yüksek makamlara geleceğine ve önemli işlerin başındaki kimse olacağına, ona kol kanat gereceğine, komşusunun eksiğini gidermek için ona malından ve parasından vereceğine, bununla da kalmayarak aynı zamanda güç vermek için hep yanında kalacağına, ibadetlerini tam olarak yerine getireceğine, çok büyük bir ferahlık duygusu yaşayacağına, anne babaya müjde verileceğine, etrafında hayırlı ve vefalı kişiler olacağına, moral olarak çökecek olan kişinin ailesi ile arasında da maddi konularda sevimsiz tartışmalar çıkacağına, maddi açıdan büyük bir ferahlama yaşanacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında domuz kılı gördüyseniz:

  • Başkalarının sebep olduğu aksamaları bırakıp, kendinizle ilgienmelisiniz.

Kahve falında domuz kılı görmek hayır işlerinde zaman harcanacağına ve rahat edilecek bir döneme girileceğine, kalbine dolan huzurla etrafındaki insanlara da huzur dağıtacağına yorulmaktadır.

Kahve falında domuzun ısırdığını görmek el attığı bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına, iş hayatı içinde yeni bir sayfa açacağına delalet eder.

Kahve falında domuz tarafından kovalanmak çok sevinçli ve huzurlu günler görüleceğine, bazı adımlar atacağına yorulur.

Kahve falında evden domuz kovmak maddi ve manevi sorunlarının biteceğine, yardım isteyen kişilere yardım edileceğine delalet eder.

Kahve falında domuzun uçtuğunu görmek rahat ettiği bir dönemde başına gelecek bazı kötü olaylardan ötürü canını sıkan durumlar ile karşılaşacağına, hayatının geri kalan döneminde yalnız olacağına ve hayatının böyle devam edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında domuz eti tükürmek dolayısıyla geleceğine değer katacağına, başarılarının düşmesi nedeni ile makamının zarar göreceğine tabir olunur.

Kahve falında yeşil domuz görmek hem de kişinin bu süreçte psikolojik olarak zayıflayacağına ve düşmanların bu durumdan yararlanmak için atağa geçeceğine, sıkıntılarının biteceğine, şansının açılacağına delalettir.

Kahve falında domuz satın almak verilen emeklerin boşa gideceğine, iş hayatında ve aile hayatında bereketin düşeceğine, ister istemez zor bir duruma düşüleceğine, fayda getirmeyecek kimselerle muhatap olunacağına, bazı kişiler ile tartışmak zorunda kalacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir