AnaSayfa / Genel / Kahve falında domuz yüzü görmek

Kahve falında domuz yüzü görmek

Kahve falında domuz yüzü görmek maddi zarara uğrayarak yokluğa ve darlığa düşeceğine, kötü günlerinin, çektiği yokluğun, çaresizliğinin ve yalnızlığının da sonunun geleceğine, ister istemez büyük sorunlar yaşayacağına, daha önce gördüğü ve uzun zamandan beri içinde sakladığı şeyleri ortaya dökeceğine, yaşananlar ile ilgili içinden geçen her şeyi ortaya dökeceğine ve artık tüm ipleri koparacağına, çok büyük hayallerine ulaşmak için daha çok çalışması gerektiğine, yakın bir zaman içinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, problemleri teker teker çözeceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve çok geçmeden hayallerine kavuşacağına, bekar ise, kendisine çok büyük bir zenginlik bahşedecek bir aileye mensup birisiyle hayatını birleştireceğine, bir sebeple eşi ile arasının açılacağına, mutluluk ve huzur elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında domuz yüzü gördüyseniz:

  • Davranışlarınıza dikkat etmelisiniz.

Kahve falında domuz yüzü görmek başkasının sigarasını yakmak ise, maddi ve manevi olarak sürekli birilerinin yardımına ihtiyaç duyan biri olacağına, haneye bazı kötü niyetli kişilerin gireceğine yorulur.

Kahve falında derisi yüzülmüş domuz görmek çok büyük sevinç ve mutluluk yaratacak bir haber alınacağına, güzel fırsatların ele geçirileceğine tabir olunur.

Kahve falında yüzen domuz görmek büyük atılımlar yapacağına, kendisine destek olan insanları hiçbir zaman unutmayacağına ve yapacağı çok başarılı projeler ile önlenemez bir yükselişe geçeceğine, çok büyük ve sorunlu işlere girip hiç ummadığı kadar büyük zararlara uğrayacağına alamet eder.

Kahve falında domuza su vermek ancak Allah’ın izni ile bu durumlardan kurtulacağına, darda kalacağına, başarısızlığı karşısında yıkılacağına, üzüleceğine rivayet eder.

Kahve falında pişmiş domuz eti yemek kötü yollardan ekmek sahibi olmayacağına, durmadan ve başka yollara sapmadan ilerleyeceğine sonunda da mutlaka emeline nail olacağına alamet eder.

Kahve falında domuz dişi görmek çok zor zamanlar geçirileceğine, sorunların sürekli artacağına, uzun zamandan beri devam edem sorunların sona ereceğine inanılır.

Kahve falında domuz postu görmek şımarıklık yapma hakkında sahip olacağına, büyük sorunlar ve üzüntüler yaşayacağına işarettir.

Kahve falında domuzun koştuğunu görmek parlak bir kariyere sahip olunacağına, ailesi ile çok huzurlu ve sağlıklı bir ömür geçireceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir