AnaSayfa / Genel / Kahve falında domuz dişi görmek

Kahve falında domuz dişi görmek

Kahve falında domuz dişi görmek yaşanan güzel günlerin istenmeyen olayların yaşanması ile birlikte sona ereceğine, aile bireyleri arasında tartışmalar yaşanacağına, unvan sahibi olacağına, el attığı birçok işte zarar edeceğine, çok kazançlı olarak girdiği işlerden büyük zararlara uğrayarak çıkacağına, nur topu gibi bir bebeğin geleceğine, sıkıntılarından, hastalıklarından, dertlerinden, kötü düşüncelerinden, kendini mutsuz, huzursuz ve tedirgin eden her türlü duygusundan kurtulacağına, kafasının rahatlayacağına, iç dünyasının da güzelleşeceğine, çok büyük ve başarılı işler ortaya konulacağına ve büyük iş sahipleri arasına girileceğine, kariyerinde aşama kaydedeceğine, üzüntü veren bir durumun ortadan kaldırılacağına, yakın bir arkadaşla büyük bir proje gerçekleştirileceğine rivayet eder.

Kahve falında domuz dişi gördüyseniz:

  • Fikir alışverişlerinde yanlış anlaşılmalara dikkat etmekte, ani tepkilerden, hareketlerden kaçmakta fayda var.

Kahve falında dişi domuz görmek onlara sanat öğreteceğine, zor bir hayat sürmeye başlayacağına alamet eder.

Kahve falında domuz dişi görmek emeklerinin boşa gitmeyeceğine, zevkli ve güzel hale geleceğine işarettir.

Kahve falında yaban domuzundan kaçmak yaşanan bu üzücü durumların aile hayatına da yansıyacağına, kendisi için yeni bir yol çizeceğine inanılır.

Kahve falında domuz yıkamak hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna gireceğine, peşinden koştuğu bir işle ilgili olarak çok güzel gelişmeler yaşanacağına, hem de işinde söz sahibi olacağına delalettir.

Kahve falında camide domuz görmek günden günde daha fazla stres yapacağına, hane içinde de ayrılıkların söz konusu olacağına işarettir.

Kahve falında siyah domuz görmek çabaların ve emeklerin boşa çıkacağına, sıkıntıların ve sorunların sevilen kişilerden gelecek destekler sayesinde çözüm bulacağına, ruhen çok büyük bir gelişme yaşayacağına, aile bireylerinden birinin sorununu çözeceğine alamet eder.

Kahve falında koşan domuz görmek rahata ereceğine ve maddi olarak da güç kazanacağına, onuru, şerefi ve namusu ile yaşayıp gideceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında domuz sevmek gözünü bürüyen mal hırsı nedeniyle çok yanlış yollara gireceğine ve belalı kişilerle iş birliği yapacağına, çekemeyen kişiler ile tartışmalar yaşanacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir