AnaSayfa / Genel / Kahve falında domuzun koştuğunu görmek

Kahve falında domuzun koştuğunu görmek

Kahve falında domuzun koştuğunu görmek mutlulukların her geçen gün daha da artacağına, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, ticaret dünyasında adının yayılacağına, yuva özlemini dindirmek için arayışlara gireceğine, sorunların en kısa sürede çözülüp hayırların ortaya çıkacağına, çok daha iyi ve daha başarılı bir döneme gireceğine ve eline geçen fırsatları değerlendiren kişinin, yakın bir zaman içinde çok istediği terfiye kavuşacağına, kendisini çekemeyen kişilerin kendisi hakkında çeşitli dedikodular ettiklerini duyacağına, uzun zamandan beri çok istediği bir şeyin büyük bir çaba göstermesine ve çok emek vermesine rağmen bir türlü gerçekleşmeyeceğine, ele geçen kazancın daha iyi bir işe girme konusunda bazı kapılar açacağına ve maddi zorlukların biteceğine delalet eder.

Kahve falında domuzun koştuğunu gördüyseniz:

  • Düşüncelerinizi kendi özel dertlerinize gereğinden fazla odaklamanız tehlikeli olabilir.

Kahve falında domuz pişirdiğini görmek çok daha sakin ve aklıselim bir insan olacağına, hedefine ulaşmak için sebat edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında domuzun kovalamasını görmek kişinin elde edeceği maddi güçle beraber işlerini kolaylaştıracağına, bilmediği duyguları tadacağına, daha önce hiç tadına varmadığı lezzetleri keşfedeceğine rivayet eder.

Kahve falında domuz kafası görmek aile hayatında ister istemez çeşitli soruların çıkacağına, gururlandıracak işler yapacağına inanılır.

Kahve falında domuz doğurduğunu görmek yeni insanlarla tanışıp yeni kararlar vereceğine, afiyette olacağına, ağız tadına, sağlığına, huzura ve mutluluğa kavuşacağına, kendisine çok daha büyük bir mevki edindirecek başarılar alacağına, kariyerinde ilerlemeye kaydedeceğine alamet eder.

Kahve falında kahverengi domuz görmek sorunlu bütün olayların düzeleceğine, maddi ve manevi olarak uğranmış olan zararın kısa bir süre içerisinde ortadan kaldırılacağına, umutlarından yana hayal kırıklığı yaşamayacağına inanılır.

Kahve falında iki tane domuz görmek sağlam ve sarsılmaz bir koltuğa oturacağına, dualarına karşılık alacağına, Allah’ın izniyle bol nimetlerle nasipleneceğine tabir olunur.

Kahve falında domuzlar tarafından kovalanmak yeni işlere gireceğine, çok büyük ve kazançlı hamleler yaparak işlerini büyüteceğine ve çok büyük mal ve mülke sahip olacağına, sorunlarını yakın bir zaman içinde çözeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında domuz yüzü görmek yüzünün yeniden gülmeye başlayacağına, huzurunun da yerine geleceğine, ekmek ve dünya malı alacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir