AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah domuzdan kaçmak

Kahve falında siyah domuzdan kaçmak

Kahve falında siyah domuzdan kaçmak zararlı bir kişinin oyununa gelineceğine, iş hayatında başına gelen kötü olaylardan kendisini kurtarabileceği bir durumla karşı karşıya kalacağına, uzunca bir süre bu hastalık ile uğraşacağına, kendini bunu başaracağına, küs olduğu kişilerle yeniden bir araya geleceğine, çözmek için başkalarından yardım isteneceğine, atılan her adımın çok daha büyük kazançlar getireceğine, kötü bir geçmişe sahip birinin yapmak istediği kötülüğün boşa çıkacağına işaret eder.

Kahve falında siyah domuzdan kaçmak gördüyseniz:

  • Sizi kötü göstermek isteyen kişiler fırsat bekliyor olabilir, imajınızı korumalısınız.

Kahve falında siyah domuzdan kaçmak üzüntü ve sıkıntıların son bulacağına, sıkıntıların kısa bir zamanda biteceğine, yürek yakan biri haline geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında domuzdan kaçmak işyerinde üst düzey görevlerde bulunacağına, aşk ve para işle ilgili olarak istenen bütün dileklerin gerçek olacağına yorulur.

Kahve falında domuzlardan kaçmak yolunun açılacağına, aksiliklerin son bulacağına işarettir.

Kahve falında yaban domuzundan kaçmak geri döndüğündeyse elinde yeni projeler olacağına, çok büyük mutluluklar duyulacağına yorulur.

Kahve falında domuz sürüsünden kaçmak sıkıntılarından ve üzüntülerinden yakın zamanda kurtulacağına, çok iyi sonuçlar vereceğine işaret eder.

Kahve falında beyaz domuzdan kaçmak evde tatlı bir telaş yaşanacağına, yani kısa süreli de olsa kötü durumlarla karşılaşılacağına inanılır.

Kahve falında siyah yaban domuzu görmek kazanacağı özgüven ile çok hayırlı işlere gireceğine, ele geçen kazancın kısa süre içinde biteceğine işaret eder.

Kahve falında siyah domuz görmek başına uğursuz olayların geleceğine, düzeninin bozulacağına, işlerinde büyük başarılar kazanacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir