AnaSayfa / Genel / Kahve falında birilerini kovmak

Kahve falında birilerini kovmak

Kahve falında birilerini kovmak külfetinin ve yükünün artacağına, yaşam standartlarının ve hayat kalitesinin düşeceğine, ancak daha sonra verilecek kararlar sayesinde sıkıntıların ve sorunların geçeceğine, helal kazanç elde edileceğine, bol nimete kavuşulacağına, maddi olarak büyük kazançlar elde edileceğine, elde edeceği zaferlerin arkasında hem ailesinin, hem de sevdiklerinin olacağına, türlü musibetlere uğrayacağına, ortaya konulacak olan çalışmaların ve projelerin hayır getireceğine, barışın ve sevgi ortamının yaşanacağına, insanların birbirine kenetleneceğine delalet eder.

Kahve falında birilerini kovmak gördüyseniz:

  • Bazı konulara katkıda bulunmak isteyebilirsiniz.

Kahve falında birilerini kovmak ağlayacağına, moralsiz ve tatsız günler geçireceğine, işyerine ve haneye bolluk ve bereket geleceğine rivayet eder.

Kahve falında evden birilerini kovmak çok günah işleyeceğine, önündeki yaşamında maddi ve manevi yönden huzursuz ve rahatsız olacağına, hayatının ve işlerinin alt üst olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birilerini evden kovmak her daim bolluk ve bereket içinde bir hayat süreceğine, gidilen yolda çok başarılı bir kariyere sahip olunacağına delalettir.

Kahve falında fareleri kovmak kısmetinin ve talihinin açılacağına, verilen emeğin boşa çıkmayacağına, hayırlı ve güzel günlerin yakında olduğuna, büyük kazançlar elde edileceğine, sevdikleri ile mutlu bir geleceğe sahip olacağına delalettir.

Kahve falında tilki kovmak kıskançlık besleyen bir kişinin elinde bulunan imkanlarla yapmaya çalıştığı kötülüklere engel olunacağına, iş dünyasında sevilen ve saygı gösterilen bir kişi olunacağına, üst yöneticilerin gözdesi konumuna gelineceğine tabir olunur.

Kahve falında düşmanını kovmak sahip olduklarının elinden kayıp gideceğine bunun da geçim derdine düşmesine neden olacağına, yaşanan soruna bakış açısı değiştirilmediği için uzunca bir süre daha aynı sıkıntıyla yüzleşmek zorunda kalacağına delalet eder.

Kahve falında birini işten kovmak büyük bir üzüntü yaşayacağına, düşmanlık besleyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında komşunu evden kovmak girilmiş olan bir davadan kazanmış bir şekilde çıkılacağına, çok güzel günler görüleceğine ve en yakın zamanda çok mutlu bir haber alınacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir