AnaSayfa / Genel / Kahve falında kediyi kovmak

Kahve falında kediyi kovmak

Kahve falında kediyi kovmak sevdiği bazı kişiler ile çok rahat edeceği ve büyük kazanç elde edeceği bir işe gireceğine, herhangi bir rahatsızlık yaşamayacağına, işinin en iyisi olan bu insanlarla ortak iş yapacağına, karlı çıkacağına, refah düzeyinin artacağına, mal ve para biriktireceğine, kişinin anne ve babasının henüz hayattalarken çocukları arasında mal paylaşımı yapacaklarına ve fal sahibinin bir anda elinin bollaşıp borçlarından kurtulacağına, eşinin kendisine her konuda destek vereceğine, insanların takdir ettiği ve hayran olduğu bir kişi olunacağına, muradına ermek için emeklerinin ve umutlarının boşa gitmeyeceğine, evlerindeki huzurun artacağına, tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kediyi kovmak gördüyseniz:

  • Nedensiz şekilde artan ilgi sizi memnun edebilir.

Kahve falında beyaz kedi kovmak istemeden birçok fırsatı kaçıracağına, çok büyük bir kırgınlık yaşamış olan kişileri barıştıracağına ve herkesi biraraya getireceğine işarettir.

Kahve falında evden kedi kovmak yeni bir işe geçiş yapılacağına ve bol paralı bir döneme girileceğine, huzurlu bir yaşama sahip olacağına işaret eder.

Kahve falında kediyi kovduğunu görmek iş hayatında yaşanan krizlerin çok büyük belirsizliğe sebep olacağına, maddi güç elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kedi kovmak kısa süre içinde bitebilecek bir işin daha uzun bir süreye çıkacağına, çok büyük ve zor olayları sonlandıracağına inanılır.

Kahve falında kedileri evden kovmak isteklerinin, arzularının, hayallerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine, uzun zaman önce bitirilmiş olan borçların tekrar alınacağına alamet eder.

Kahve falında kara kedi kovmak eşi ve çocukları ile ağız tadı ve iyi geçim içinde olacağına, yaptığı çalışmaların çok büyük bazı sorunlar yüzünden pek yarar sağlamayacağına alamet eder.

Kahve falında kedi kovduğunu görmek çok büyük sıkıntılar çekeceğine, hayatında görmediği kadar büyük zararlara uğrayacağına, üzüntü veren kişileri hayatından çıkartacağına, sağlık sorunlarının biteceğine delalettir.

Kahve falında eve giren kediyi kovmak mali sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, kişinin borca gireceğine ve sıkıntılı günler yaşayacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir