AnaSayfa / Genel / Kahve falında domuz sevmek

Kahve falında domuz sevmek

Kahve falında domuz sevmek yaşam enerjisinden ve isteğinden hiç bir şey kaybetmeyeceğine, kısa bir zaman için alınmış olan borcun ödenemeyeceğine ve zararların günden güne artacağına, yakın bir akrabadan miras kalacak olan bir işin başına geçileceğine, sağlıklıysa ömrünün hep sağlıklı olacağına, elinden yüklü bir miktar para ya da mal çıkacağına, eş, dost ve akrabalar ile çok hayırlı ve güzel bir çalışma gerçekleştirileceğine, herkesi kendi gibi zannedeceğine, büyük firmalardan mevki ve makam içeren iş teklifleri alınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında domuz sevmek gördüyseniz:

  • Güvendiğiniz bir arkadaşınız sizin için yapmasını istediğiniz bazı şeyleri ihmal etmiş olabilir.

Kahve falında domuz sevmek iş hayatı içinde zor zamanlar geçirileceğine, sağlıkla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına, kem gözlü insanların uzaklaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında domuz yavrusu sevmek tüm işlerini belli bir plan ve program üzerinden yürüteceğine bu sayede karşısına çıkacak aksiliklerin, engellerin, başarısızlıkların ve kayıpların da daha baştan önünü tıkamış olacağına, aile hayatında üzücü ve can sıkıcı şeyler yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında birini domuz olarak görmek fırsatların heba edileceğine, yorucu geçen bir döneme girileceğine, uzun zaman boyunca maddi bir zarara sebep olacak bir işin peşinden gidileceğine ve zorluklarla başetmek zorunda kalınacağına, dikkat çekeceğine inanılır.

Kahve falında başkasının domuz eti yediğini görmek kendisini çok üzdüğü konularda bir türlü ilerleme sağlayamayacağına, sorunların ve sıkıntıların aile bireylerinin vereceği destekler sayesinde ortadan kalkacağına inanılır.

Kahve falında domuz derisi görmek etrafındaki kişilerin edepli ve görgülü kimseler olacağına, İslami olarak Allah korkusu ve inancına uygun şekilde hareket ettiğine ve sabrı ile selamete çıkacağına, sevap işlemekten geri kalmayıp, başka kimselere de yardım edeceğine alamet eder.

Kahve falında domuz eti yiyen birini görmek işinde yetkin, bilge ve alim kimse haline geleceğine, aile içinde bazı tartışmalar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında domuz pişirmek önemli bir projede çalışma arkadaşlarının takdirini toplayacak bir başarıya imza atacağına, işlerinin yarım kalacağına işaret eder.

Kahve falında evin önünde domuz görmek üzerine düşüldükçe daha da nazlanacağına, kişinin rahat bir nefes alacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir