AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah domuz görmek

Kahve falında siyah domuz görmek

Kahve falında siyah domuz görmek çok büyük mutluluklar yaşatacak bazı adımlar atacağına, düşmanlarının ve kendisini çekemeyen kişilerin oyunlarından ve hilelerinden ötürü bulunduğu makamı kaybedeceğine, bu yüzden aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşayacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı ve rahata ereceği bir döneme gireceğine, sevilmeyen bir kimseden borç alınacağına, işlerin daha kötüleşeceğine, iş konusunda hevesin kursakta kalacağına, yakınları ile arasında büyük anlaşmazlıklar ve fikir ayrılıkları yaşanacağına ve bu durumun bir süre devam edeceğine, bir sebeple çok sıkıntılı ve zor günler yaşayacağına, bir sebeple sıkıntı çekeceğine alamet eder.

Kahve falında siyah domuz gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin alması gereken dersler olabilir.

Kahve falında siyah domuz görmek karşısına çıkan diğer engelleri de rahat bir şekilde aştıktan sonra kendisini tamamen iş hayatına vereceğine, bu sayede çok hayırlı ve büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve ferahlığa kavuşacağına, de rahatının yerine geleceğine işaret eder.

Kahve falında siyah yaban domuzu görmek uğradığı zararları bu kişilerden karşılayacağına ve daha sonara bu kişileri cezalarını çekmeleri için kolluk kuvvetlerine vereceğine, sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına, iş hayatında yaşanan tüm olumsuzlukların yerini başarılara bırakacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine delalettir.

Kahve falında siyah beyaz domuz görmek kendisini iyi hissedeceğine, yaptığı çalışmaların kendisine çok hayır getirecek şekilde ilerleyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında siyah domuzdan kaçmak çok büyük mal ve mülk sahibi olunacağına, iş hayatında çok iyi bir atılım yapılacağına, birçok kişinin takdir ettiği bir kişi olunacağına ve rahata erileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında siyah domuz yavrusu görmek onlarla ağız tadında ve bol muhabbete kalacağına, zor bir duruma düşüleceğine delalet eder.

Kahve falında domuzla çekişmek güvendiği kişilerden yana sıkıntı alacağına, ruhunun da şifaya kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında domuzla savaşmak işlerin aksayacağına, yani kısa süreli de olsa kötü durumlarla karşılaşılacağına, ancak daha sonra verilecek kararlar sayesinde sıkıntıların ve sorunların geçeceğine, kazancının düşeceğine, malının elinden gideceğine ve tüm huzurunun kaçacağına işaret eder.

Kahve falında domuz avlamak haramdan uzak durup, Allah’a dua edeceğine, ibadetlerini de aksatmayacağına, dertlerinden ve dertlerinin verdiği ağırlıktan kurtulacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir