AnaSayfa / Genel / Kahve falında domatez toplamak

Kahve falında domatez toplamak

Kahve falında domatez toplamak anne baba dualarının birçok engeli ortadan kaldıracağına, insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, sevdiği kişilerin vereceği destek ve anne babasının duaları sayesinde çok hayırlı işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine ve sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulup ferahlığa çıkacağına, başını yastığa daha rahat koyacağına, bir sebeple çok büyük üzüntü duyulacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, yeni bir eve taşınılacağına, endişelerinin yerini umudun alacağına, maddi olarak çok büyük kaynaklara sahip olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında domatez toplamak gördüyseniz:

  • Hayatın size sunduklarından keyif almaya bakmalısınız.

Kahve falında domatez toplamak kişinin de bu durumu kendi lehine çevirmek için elinden geleni yapacağına, tatsızlık olacağına yorulur.

Kahve falında sarmaş dolaş görmek çekemeyen kişiler ile tartışmalar yaşanacağına, atılan adımların istenmeyen sonuçlar doğuracağına, tutarsız ve haksız bazı olaylar yüzünden aile bireyleri arasında bazı sorunların ve kırgınlıkların yaşanacağına, bu yüzden zorluklara düşüleceğine, üzüntü duyulan durumların gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına tabir olunur.

Kahve falında yoksul doyurmak bir sebeple aile bireyleri arasında kısa süreli bir tatsızlık yaşanacağına, ancak aile büyüklerinden istenen yardımın karşılık bulması sayesinde bu durumun kısa süre içinde düzeltileceğine, yaşadığı zorluğun biteceğine, dertlerinin şifasına, sorunlarının çarelerine, problemlerinin de çözümlerine ulaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında saçın dolaşmasını görmek gerçekleştirilmek istenen projelerin heba olacağına, moral açıdan yüksek bir noktada olunacağına delalet eder.

Kahve falında çok su içip doymamak sosyal konumunun değişeceğine, elinin döneceğine işarettir.

Kahve falında köpek dolaştırmak insanların gözüne girerek pek çok görevin aynı anda üstesinden geleceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın bozulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birilerini doyurmak kayıplarını yerine koyması için uzun zamanlar geçeceğine, hane içindeki muhabbetin, dayanışmanın ve düzenin artacağına, geçim derdinin kalmayacağına ve uzun zamandır askıya alınmış olan amaçların gerçekleşeceğine rivayet eder.

Kahve falında kedileri doyurmak ömrünün sonuna kadar tek bir iş yapacağına, iş yaşamında yaşayacağı olumsuzlukları aile hayatına da yansıtacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir