AnaSayfa / Genel / Kahve falında anne ve babanın birbirini aldattığını görmek

Kahve falında anne ve babanın birbirini aldattığını görmek

Kahve falında anne ve babanın birbirini aldattığını görmek işlerinde büyük bir ferahlık yaşayacağına, bu sayede büyük bir özgüven kazanacağına, kendisini çok iyi bir yere getirecek bir işe gireceğine, bilgi sahibi olunan konuda kariyer yapılacağına, yurtdışı kaynaklı bir işe girileceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda kurtulacağına, kendisi için neyin doğru neyin yanlış olduğuna karar veremez olacağına, bol kazançlı bir işe girileceğine, bazıları için bir bebek sahibi olacağı müjdesini alacağına, endişelerinin bitip yerini mutluluğun alacağına, çok başarılı olup iş hayatında üst mevkilerde yer alacağına inanılır.

Kahve falında anne ve babanın birbirini aldattığını gördüyseniz:

  • Karşınıza çıkan kişiler güven telkin etmiyor olabilir.

Kahve falında anne ve babanın birbirini aldattığını görmek sıkıntılı ve sorunlu günler geçireceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, hane içinde sağlığın da huzurun da yerinde olacağına yorulur.

Kahve falında birbirine dokunmak kendisini çok iyi yerlere getirecek ve büyük kazançlar sağlayacak kararlar vereceğine, saygı göreceği gibi, itibarıyla da sosyal hayatta isim yapacağına rivayet eder.

Kahve falında birbirine taş atmak kendisine hayır, bolluk, bereket ve zenginlik getirecek girişimlerde bulunacağına, zorlukların çok kolay bir şekilde çözüme kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında birbirini yiyen balık görmek yaşamını tamamıyla olumlu yönde değiştireceğine, ailesine karşı kötü davranışlarda bulunan bir akrabanın kulağının çekileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında birbirine kavusmak anne baba duasının alınacağına, aile hayatı ile ilgili çok güzel adımlar atılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birbiriyle kavga etmek herhangi bir sorunla karşılaşmayacağına, elinde bulunan fırsatların pek beklediği gibi hayırlı olmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birbirine dolanmış yılan görmek karanlık geçen günlere güneş doğacağına, uzun bir süre bu durumla uğraşacağına delalet eder.

Kahve falında birbirini öldürmek yetenekleri ve becerileri sayesinde içinde bulunduğu işi çok üst seviyelere çıkaracağına, sevdiği bazı kişiler ile çok rahat edeceği ve büyük kazanç elde edeceği bir işe gireceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir