AnaSayfa / Genel / Kahve falında domatesten salça yapmak

Kahve falında domatesten salça yapmak

Kahve falında domatesten salça yapmak hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve bazı tatsızlıklar yaşanacağına, hayatının kendi istediği gibi ilerleyeceğine, üzüntü veren bir durumun ortadan kaldırılacağına, işle ilgili olarak çok kayıp verileceğine, alınan borçların ve çekilen kredilerin kısa sürede ödeneceğine, aile bireyleri ile bir soruna karşı ortak çözüm bulunacağına, beklenmedik kimselerden duyulacak kötü sözler yüzünden moral bozukluğu yaşanacağına ve sosyal açıdan da içine kapanık bir döneme girileceğine, hayatındaki her şeyi kaybedeceğine, hayatının bir anda çok güzel hale geleceğine, ekmeğinin artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında domatesten salça yapmak gördüyseniz:

  • Bazı etkinlikler konusunda ailenizden alabileceğiniz kısıtlamalar sizi sıkabilir.

Kahve falında domatesten salça yapmak afiyette ve keyifte olacağına, sabrının sonunda gönül hoşluğuna ulaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında domates salçası yapmak bilgili, görgülü ve kültürlü olacağına, yıllar önce yaptığı yatırımların bugün beklenmedik şekilde değer kazanacağına tabir olunur.

Kahve falında salçalık domates görmek ancak o zaman rahat bir nefes alacağına, başarıya ve amaçlarına çok yaklaşacağına delalet eder.

Kahve falında domates salçası görmek onlar tarafından çok sevileceğine, kazancının eksilmeyeceğine ve sürekli artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında domates salçası yemek sıkıntılarını ve sorunlarını yakında atlatacağına, hakkı olanı da sorunsuz ve sıkıntısız şekilde alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kırmızı biber salçası yapmak böyle işlere kalkışacağına, uğradığı zararın telafi edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında salça yapmak yaptığı işlerde her zaman bir aksilikle karşılaşacağına, askerlik ya da iş yolculuğu yüzünden hasret çekeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında salçalı makarna yapmak makam, söz ve yetki sahibi olacağına, beklemediği bir anda kazanacağı mala ve karşısına çıkacak olan hayırlı bir kısmete işaret ederken çok daha az sayıda balık görmesi, beklediği maddi kazanca ulaşamayacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir