AnaSayfa / Genel / Kahve falında domates salçası görmek

Kahve falında domates salçası görmek

Kahve falında domates salçası görmek kötü işlere girmeyeceğine, geçim derdinin son bulacağına, sevdiklerinden ayrı kalınacağına, büyük sıkıntılar ile karşılaşacağına, iyileşeceğine, hayatın şimdiye kadar bilmediği, görmediği ve yaşamadığı güzellikleri ile karşılaşacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına, çok büyük mal ve mülke sahip olunacağına, düşmanların ve rakiplerin çok büyük kıskançlıklar duyacağına ve uzun, sağlıklı ve rahat bir ömür sürüleceğine, yoğun bir çalışma döneminin ardından tatile çıkılacağına, kişinin daha çok para kazanmaya başlayacağına işaret eder.

Kahve falında domates salçası gördüyseniz:

  • İstediğiniz herhangi birisinin dikkatini kolaylıkla çekebilirsiniz.

Kahve falında domates salçası yapmak ruhsal ve parasal olarak istenmeyen bazı olaylar yaşanacağına, hayallerin gerçekleştirilemeyeceğine, kötü kişilerin yenilgiye uğratılacağına işarettir.

Kahve falında domates salçası yemek önemli kararlar alınacağına, hiç beklenmedik şeyler yapacağına ve toplumda tabir yerindeyse baştan ayağa düşeceğine işaret eder.

Kahve falında domatesten salça yapmak büyük bir karar verileceğine, şansının ve bahtının döneceğine işaret eder.

Kahve falında salçalık domates görmek el açmayacağına, iş hayatında da çok büyük başarılar kazanacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine delalettir.

Kahve falında domates salçası görmek değer verilen bir aile dostunun tavsiyesi ile bir yola çıkılacağına, sağlıkla ilgili bir konuda verilecek bir kararın ardından kısa sürecek bir operasyon geçirileceğine, iş güç sahibi olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında salçalı bulgur pilavı görmek onlarla çok iyi vakit geçireceğine, isim yapmış kişiler tarafından büyük bir çalışmaya dâhil edileceğine ve terfi yolunun açılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında salçalı köfte görmek hayırlı bir kazanç kapısı elde edileceğine, tüm planların zamanında neticeleneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında birinden salça almak zararların telafi edileceğine ve iş hayatının gün geçtikçe daha iyi olacağına, işlerde tatsız bir sürecin başlayacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir