AnaSayfa / Genel / Kahve falında domates salçası yapmak

Kahve falında domates salçası yapmak

Kahve falında domates salçası yapmak güç alacağına, hayırlı bir çalışma ile muhtaç insanlara destek olunacağına, sevdiklerine de her şeyin en iyisini vereceğine, üzüntülerinin ve dertlerinin gün geçtikçe artacağına ve çok sıkıntılı bir dönemden çıkacakken daha sıkıntılı bir döneme girileceğine, çok hayırlı ve helal rızıklara kavuşulacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallerin kısa süre içinde gerçekleştirileceğine, zor durumların sona ereceğine, hanenizde bolluk olacağına işaret eder.

Kahve falında domates salçası yapmak gördüyseniz:

  • Kafanızdaki kuruntulardan biran önce kurtulmalısınız.

Kahve falında domates salçası yapmak gözyaşı döküleceğine ve uzun süre yüzün gülemez olacağına, anlaşmazlıkların ve kavgaların son bulacağına delalettir.

Kahve falında domatesten salça yapmak üzüntü duyduğu bazı durumları ortadan kaldıracağına, ancak bu beklentinin yakın bir zaman içinde boşa çıkacağına alamet eder.

Kahve falında salçalık domates görmek evlilikle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, işle ilgili olarak uzun zamandan beri beklenen bir haberin kısa süre içinde alınacağına ve bu haberle ilgili olarak atılan adımların kişiyi başarıya, üst bir mevkiye ve zenginliğe götüreceğine, bol kazançlı bir iş hayatına sahip olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında domates salçası görmek tanıdığı ve sevdiği kişi olacağına, kimsenin arkasından konuşmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında domates salçası yemek onun zamanını çalacağına, kısa bir süre de olsa yatak tedavisi görüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kırmızı biber salçası yapmak daha aydınlık, güneşli ve güzel günler yaşayacağına, daha geniş rızık elde edeceğine, rızkın da ömür boyu süreceğine delalettir.

Kahve falında salça yapmak hastalıklarının biteceğine, borçlarının da kapanacağına, rahatsızlık yaratan durumların eş, dost ya da akrabalar sayesinde bertaraf edileceğine ve asabın bozulmasına sebep olan kişilerin hayattan çıkarılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında salçalı makarna yapmak rahat edeceği, huzurlu ve mutlu olacağı günlerin geleceğine, yaptığı işlerde her zaman zirveye oynayacağına, etrafındaki insanları şaşırtacak bazı kararlar vereceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir