AnaSayfa / Genel / Kahve falında anne ve babanın barıştığını görmek

Kahve falında anne ve babanın barıştığını görmek

Kahve falında anne ve babanın barıştığını görmek herkesin karşısında el pençe divan duracağına, çok güzel ve yüksek kazançlı işlere imza atacağına, eş, dost ya da akrabalarından maddi ve manevi anlamda büyük yardım alacağına, yaşayacağı bir gönül ilişkisi ile hayatının daha da güzelleşeceğine, daha çok kazanmaya başlayacağına, iş için gurbete gidileceğine, kişinin çevresinde ona yol gösterecek çok sayıda insan olacağına, üzüntülerin ve endişelerin yakın bir zamanda biteceğine, yapılan hataların ve düşülen kötü durumların düzeltileceğine ve çok hayırlı ve çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına, büyük miktarda kazanç elde edeceğine, bu sayede artan özgüveninin de yardımı ile çok uzun zamandan beri ara verdiği gönül ilişkilerine geri döneceğine ve yeni bir aşka yelken açacağına, kötü düşmana delalet eder.

Kahve falında anne ve babanın barıştığını gördüyseniz:

  • Diğerlerinin neler yaptığına da göz atmak, işde başarı getirebilir.

Kahve falında anneyle babanın barıştığını görmek aile bireyleri arasında tartışmalar olacağına, maddi kaybın ruhsal olarak sıkıntıların önünü açacağına, tatsız durumlar yaşanacağına, sevilen kişi ile ayrı düşüleceğine tabir olunur.

Kahve falında anne ve babasının barıştığını görmek zahmetli işlerle uğraaşılacağına, ün ve itibar sahibi olacağına tabir olunur.

Kahve falında anne ve babanın barıştığını görmek tövbelerin amacına ulaşacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından uzun bir zaman boyunca kurtulamayacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine delalet eder.

Kahve falında ölmüş anne babayı öpmek çok büyük başarılar elde edileceğine, yardıma muhtaç insanların yardım isteklerine cevap verileceğine ve çok hayır duaları alınacağına, çok iyi yatırımlar yaparak büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine işarettir.

Kahve falında anne babadan para almak çevresindeki kişilere de iş veya para anlamında destek vereceğine ya da yakın akrabalarına iş imkanları sunacağına, işlerin yakın zaman içinde büyük başarılar getireceğine işarettir.

Kahve falında anne baba boşanmak yüksek diploma alacağına, onların başarıları ile övüneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında anne ve babayı öldürmek kaçan bazı büyük fırsatların telafi edileceğine, bir sebeple çok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine, yaşanan kötü olayların unutulması için uzun bir süreliğine inzivaya çekileceğine,  diğer taraftan bu kişiler ile farklı mecralarda büyük bir tartışmanın yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında anne babayı ilişkiye girerken görmek uzun zamandır içinde bulunduğu parasal problemlerden yavaş yavaş kurtulacağına, fikirlerinin can bulacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir