AnaSayfa / Genel / Kahve falında domates hurması görmek

Kahve falında domates hurması görmek

Kahve falında domates hurması görmek maddi açıdan birçok rakibin gerisine düşüleceğine, sıkıntıların ve sorunların büyüyeceğine, maddi açıdan kötü durumdaysa iyi duruma geleceğine, işlerin düze çıkarılacağına, sorunların çalışmaları baltalamayacağına, zor zamanların çok eskide kalacağına, sağlık sorunları ile ilgili olarak kısa bir tedavi sürecine girileceğine, düşmanına galip geleceğine, saygınlık elde edeceğine ve büyük kazanç sahibi olacağına, yaptığı işle herkesi memnun edeceğine, böylece hayata yeniden sarılacağına, iş konusunda kurduğu bir ortaklığın kısa süre içinde zarar getireceğine ve büyük üzüntüler yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında domates hurması gördüyseniz:

  • Bazı kişiler bazı konularda sınırlandırılmaya veya kısıtlanmaya hazır olmayabilirler ya da sınırlarını bilmeden davranıyor olabilirler.

Kahve falında domates hurması görmek el üstünde tutulur hale geleceğine, bolluk, bereket, zenginlik ve bolluk içinde olacağına, rızkının azalacağına, işlerinin bozulacağına, kazancının eksileceğine işaret eder.

Kahve falında domates hurması yemek beklentilerine ve de amaçlarına kavuşacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında domates hurma görmek geçmişteki tatsız konuların da unutulacağına, sorunlu bir şekilde başlayan işlerin yoluna girip çok büyük miktarlarda para kazandırmaya başlayacağına alamet eder.

Kahve falında hurma çekirdeği dikmek kişinin karakteri ve çalışkanlığı ile iş alanında ismini altın harflerle yazdıracağına, ortak olarak gireceği bir işte hiç beklemediği kadar büyük kazançlar elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında hurma yıkamak maddi konuda zayıflayacağına, hırsı ve çalışkanlığı sayesinde her işi alnının akı ile yerine getireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında medine hurması görmek pek çok aksilikle boğuşmak zorunda kalacağına, yaşamının lüks ve konfor içinde geçeceğine işarettir.

Kahve falında yabani hurma görmek toplumdaki prestijinin de sarsılacağına, kazancı arttırmak için bazı kararlar alınacağına, ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin sona ereceğine tabir olunur.

Kahve falında hurma yemek görmek uzun bir dönemden sonra ilk kez çok rahat edileceğine ve daha güzel günler için beklenmeye başlanacağına, kısmetin yaşanacak olan kötü bir olay yüzünden tamamen kapanacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir