AnaSayfa / Genel / Kahve falında hurma yıkamak

Kahve falında hurma yıkamak

Kahve falında hurma yıkamak devletin en yüksek mercilerinde önemli görevleri ifa edeceğine, borçlanacağına, hastalanacağına ya da talihsiz olaylar yaşayacağına fakat gerçekleri ailesi üzülmesin diye başta ailesi olmak üzere sonrada akrabalarından ve komşularından gizleyeceğine, yaşadığı sıkıntıların ve sorunların yakın bir zamanda eşi ile yaptığı el birliği sayesinde sona ereceğine, hayallerinin teker teker gerçekleşeceğine ve çok mutlu ve huzurlu bir aile hayatı yaşayacağına, kederden ve stresten kurtulacağına, maddi sorunlar yüzünden eşlerin birbirlerine düşeceklerine, uzun zamandan beri üzerinde fikir birliği edilmiş bir konuda kötü bir haber geleceğine ve kurulmuş olan bir hanenin gösterilen acelecilik yüzünden yıkılacağına, zor durumlardan çabucak sıyrılacağına ve içinde bulunduğu zararları ve borçları bitireceğine, saadete ereceğine, yakın bir zaman içinde çok sorun yaratan bir konuyu çözüme kavuşturacağına delalet eder.

Kahve falında hurma yıkamak gördüyseniz:

  • Çok fazla üzülmeyin.

Kahve falında hurma yıkamak kişinin kuyusunu kazan her gün yüz yüze baktığı kişilerin galip çıkacağına, üzüntü duyulmasına sebep olan durumların ortadan kalkacağına ve düşmanlık yapanların kendi dertlerine düşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında beyaz hurma yemek yaşadığı sürece insanlığa hizmet etmek için her türlü fırsatı değerlendireceğine, girdiği işte çok üst mevkilere terfi edileceğine, aile hayatının gün geçtikçe daha güzel bir hal alacağına rivayet eder.

Kahve falında oruçlu iken hurma yemek yeni bir gönül ilişkisine başlanacağına, üzüntülü ve zor günler yaşanacağına, hayırla açılan yolların kısa zamanda kapanacağına, umutların biteceğine delalet eder.

Kahve falında hurma görmek işlerin düzelmesi için yeni bir yol seçileceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın zarar getirdiği fark edildiği anda feshedileceğine ve uğranılan zararı düzeltmek için epey uğraşılacağına, ancak bu kişinin yaptığı şeyden dolayı çok pişman olacağına inanılır.

Kahve falında hurma ve üzüm görmek çevresindekileri kıracak hatta kaybedecek kadar büyük laflar edeceğine, geldiği noktada kalmanın yollarını bulacağına işaret eder.

Kahve falında cennet hurması almak eğer gören kişinin borçları varsa bu borçları ödeyecek maddi gücü bulacağına, eğer bu falı kapatan kimse müşkül bir durumda ise yakın zamanda tüm sıkıntılardan kurtularak feraha ereceğine, hayli sağlam başarılara imza atacağına, uzun süre boyunca kendisini işine adadığı için sorunlu bir hayat yaşayacağına, biraz rahatsızlanacağına ve çok sıkıntılı olduğu bir durumda bir kişinin işlerini düzelteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yaş hurma ağacı görmek düşmanlarını çatlatacak kadar mutlu olacağına, kazancının eksilmeyeceğine, istediği işi yapma olanağı elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında ağaçtan hurma yemek çok mutsuz olacağına, amaçlarına ve hedeflerine kavuşmak için engel tanımayacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir