AnaSayfa / Genel / Kahve falında medine hurması görmek

Kahve falında medine hurması görmek

Kahve falında medine hurması görmek yaşanabilecek bazı sorunların çok hızlı bir şekilde çözüleceğine, işlerinin büyük bir başarı kazanması sayesinde yüklü miktarda para kazanacağına ve ailesi ile çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, güzel ve hayırlı değişiklikler yaşayacağına, çok büyük sevinç ve büyük bir mutluluk yaşayacağına, uzun bir süre boyunca askıda kalan bir işin kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine, hayırlı kazanç kapılarının açılacağına, sağlık konusunda iyi haberler alınacağına, hayallerine bir türlü kavuşamayacağına, çok uzun sürmeyecek bir zaman sonra da evlilik planları yapılmaya başlanacağına inanılır.

Kahve falında medine hurması gördüyseniz:

  • Sizi heyecanlandırmayan veya hakkında olumlu düşünceler beslemediğiniz bazı iş, plan veya konuları rafa kaldırmak eğiliminde olabilirsiniz.

Kahve falında medine hurması yemek sıkıntılarının ve üzüntülerinin sona ereceğine, kırgın olduğu bir kişi ile barışacağına yorulur.

Kahve falında medine hurması görmek bazı büyük sorunlarla karşılaşacağına, aile hayatı ile ilgili çok hayırlı ve güzel bir adım atılacağına işaret eder.

Kahve falında medine görmek rakiplerin orada burada çeşitli yalanlar söyleyeceklerine, bu yalanların ardından aile içine nifak tohumları ekileceğine, asla harama el uzatmayacağı gibi, çevresindeki kimseleri de yanlış hareketlerinden ötürü uyararak onlara da iyiliklerde bulunacağına yorulur.

Kahve falında met görmek dilini yalandan, dedikodudan ve iftiradan sakınacağına, pişman olacağı şeyler yapacağına yorulmaktadır.

Kahve falında medineye gitmek yuva özlemini dindirmek için arayışlara gireceğine, sürekli koşturmasına sabırla ve azimle çalışmasına rağmen çok fazla ileri gidemeyeceğine ve bu yüzden kendi kendisine çok büyük bir kızgınlık besleyeceğine ve sürekli kötü düşüncelere kapılacağına inanılır.

Kahve falında mekke medine görmek elini attığı bütün işlerde çok kazanç elde edeceğine, başarılı olacağı bir iş için çok sevdiği bir kişi ile ortaklık kuracağına, çok büyük bir umutsuzluk yaşadığı bir sırada hiç beklemediği büyüklükte bir kazanç elde edeceğine, bu sayede problemlerinden ve sıkıntılarından kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında medineye gideceğini görmek hayatının daha rahat ve konforlu hale geleceğine, işlerin yoluna gireceği ve aradaki buzların eriyeceğine yorulur.

Kahve falında medineye gittiğini görmek karanlık ve kötü günlerin yakında olduğuna, girilen işlerde bir türlü düzen sağlanamayacağına, işinin de, yaşamının da her geçen gün iyiye doğru gideceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir