AnaSayfa / Genel / Kahve falında dolu dolu kusmak

Kahve falında dolu dolu kusmak

Kahve falında dolu dolu kusmak anne baba arasında büyük bir tartışma yaşanacağına,sosyal hayat içinde tanışılan bir kişinin oyununa gelineceğine, iş yerinde mevcut sorunların çözülememesi yüzünden yeni bir iş arayışına girileceğine, maddi imkânlarının artacağına, bir sebeple bu kişiyle aranın açılacağına, kısa bir zaman daha geçtikten sonra işlerinin kendiliğinden yoluna gireceğine, sorunların birbiri ardına geleceğine, temiz ve yeni bir sayfa açacağına, zarar verici sorunlardan ötürü uzun bir süre kendisini toparlayamayacağına yorulur.

Kahve falında dolu dolu kusmak gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin onlara öfkelenmeye ya da tavır almaya başladığınızı anlamasını sağlamak isteyebilirsiniz.

Kahve falında dolu dolu kusmak bazı sorunların aile bireyleri arasında tartışma yaratacağına, iş hayatı ile ilgili olarak kurulan bir ortaklıktan ötürü zarara uğranacağına, kalp kırıklığı ve hayal kırıklığı yaşanacağına ve sıkıntı çekileceğine, hayırlı olarak gelecek haber ile çok hızlı bir şekilde işe koyulacağına, atacağı bazı adımlar ile sorunlarından kurtulacağına ve tüm zararlarını telafi edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yoğurt kusmak o kişi sayesinde içine düştüğü zorluklardan kurtulmayı başaracağına, vefasızlık ve haksızlık göreceğine delalettir.

Kahve falında yemek yiyip kusmak aile bireyleri arasında varolan tartışmaların sona ereceğine, dost görünen tehlikeli ve zararlı bir düşmanla dost olup onunla vakit geçirmeye yorulmaktadır.

Kahve falında taş kusmak manevi huzurdan da nasipleneceğine, büyük miktarlarda para kazanılacağına ve yeni bir şehirde ya da ülkede yeni bir işe girişileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında başkasının kusmak zarar edilecek bir durumdan sevilen bazı kişilerin araya girmesi ile kurtuluşa erileceğine ve huzur bulunacağına, maddi sorunlarının artacağına delalettir.

Kahve falında kurtcuk kusmak tüm sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, her zaman hürmet göreceğine, aile büyükleri tarafından onay gören işler yapacağına delalettir.

Kahve falında ağzına kusmak kurulacak bir ortaklık sayesinde refah seviyesinin gittikçe yükseleceğine, kardeşlerden birinin canını sıkan bir olayın daha kötü bir hal alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında insan dışkısı kusmak üzüntülerinin ve yaşadığı zorlukların artacağına, tüm umutlarını ve sermayesini bu işe bağlayacağına fakat emeline ulaşamayacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir