AnaSayfa / Genel / Kahve falında açık alan görmek

Kahve falında açık alan görmek

Kahve falında açık alan görmek muradına ereceğine, daha önce hiç sevinmediği kadar sevineceğine, tatmadığı ve bilmediği duyguları tadacağına, işlerindeki verimin, bereketin ve karın artacağına, kişinin eline daha fazla gelir geçeceğine, mutsuz, üzgün ve karamsar olacağına, hayatının olumlu şekilde devam edeceğine, sürpriz gelişmelerin arka arkaya geleceğine, sırtındaki ağırlığın ve yükün azalacağına, elinde bulunan işlerin çok hayırlı ve çok güzel bir hal alacağına, girdiği işlerde kısa süre içinde büyük zararlara uğrayacağına, çok zor zamanlar yaşayacağına, düşmanlarının ve kendisini çekemeyen kişilerin oyunlarından ve hilelerinden ötürü bulunduğu makamı kaybedeceğine, göğsü önde yani mağrur kimse olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında açık alan gördüyseniz:

  • Dostlarınızı darıltmanız ya da sizin onlara gereksiz yere darılarak bir anda defterden silmeniz mümkündür.

Kahve falında açık alanda namaz kılmak uğranılan bir ihanetten ötürü kırgınlık yaşanan biri ile yolların ayrılacağına, her türlü dünya nimetlerinden faydalanacağına delalet eder.

Kahve falında açık alanda tuvalet yapmak doyasıya hasret gidereceğine, bol muhabbette olacağına, hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda adımlar atılacağına işarettir.

Kahve falında açık alanda tuvalet görmek uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kısa zamanda ulaşacağına ve çok büyük kazanç elde edeceğine, eğitim hayatında başarıların artacağına, zahmet verecek işlerin sona ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında açık alanda banyo yapmak kazancını doğru şekilde kullanacağına, emeklerinin karşılığını almaya başlayacağına inanılır.

Kahve falında açık alanda tuvaletini yapmak geçim sıkıntısının biteceğine, yeni başlangıçların yapılacağına, kişinin de hiç olmadığı kadar bahtiyar olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında açık alan görmek aile bireylerinden birine iş kurulacağına, yapılan hataların telafi edileceğine ve hayırlı bir işi bitirmek için çıkılan yolda karşılaşılan engellerin aşılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında açık alanda yıkanmak büyük kazançlar elde edileceğine ve hayal edilen şeylere yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, adımlarını dikkatli atıp iyi yerlere geleceğine tabir olunur.

Kahve falında açık alanda oturmak bundan büyük kazanımlar elde edeceğine ve olumlu dönüşümler alacağına, çok para kazanacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir