AnaSayfa / Genel / Kahve falında tarihi saray görmek

Kahve falında tarihi saray görmek

Kahve falında tarihi saray görmek vebalı ve ince hastalık vermeyeceğine, zor durumda kalan bir arkadaşa yardım eli uzatılacağına, daha önemli, büyük ve garanti olacak gelir kapılarına ulaşacağına, hayırlı kazançlar ve büyük başarılar kazanılması ile kişinin önünün açılacağına, insanların kendisine her zaman destek olacağına, büyük fırsatlar elde edeceğine bu sayede maddi ve manevi olarak da güç kazanacağına, tüccarsa bundan böyle işlerinden daha fazla kar sağlayacağına, sürpriz olayların meydana geleceğine tabir edilir ve fal sahibinin derdinin, kederinin dağılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tarihi saray gördüyseniz:

  • Eğitim, seyahat, yurtdışı bağlantılı işler, yabancılarla ilişkiler veya işle ilgili yeni gelişmeler devreye girmeye başlıyor.

Kahve falında tarihi saray görmek mesleki anlamda kendini ve pozisyonunu geliştirmek için yeni ortalıklar ve yeni yatırımlar yapacağına, geleceği için faydalı adımlar atacağına tabir olunur.

Kahve falında uzaktan saray görmek aksilikler yüzünden kısa sürede büyük kazanç getirecek bir işin elden kaçacağına, kısmetin kapanacağına, parasal ve ruhsal olarak büyük kayıplar yaşanacağına, planların boşa gideceğine, hayırlı çalışmaların gerçekleştirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sarayda düğün görmek malının ve parasının eksilmeyeceğine, hanesindeki rızkın da artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında saray kapısı görmek büyük boyutta bir maddi zararla uğraşmak zorunda kalınacağına, işlerinin toparlanacağına inanılır.

Kahve falında altın saray görmek zor bir dönemi zararsız bir şekilde atlatacağına, sıkıntılı yaşayan bir kişi ile iş yapılacağına, yapılan işin karşılığının alınamayacağına, bu yüzden maddi açıdan zor bir duruma düşüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında büyük bir saray görmek uzak bir akrabanın yaşadığı bir sağlık sorunu ile ilgili olarak güzel haberler alacağına, büyük atılımlar gerçekleştireceğine, içinde bulunduğu sorunların günden güne artacağına delalet eder.

Kahve falında topkapı sarayını görmek maddi imkânlarının çoğalacağına, rızkının artacağına ve hane içindeki keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, tüm söylemesi gerekenleri söyleyeceğine yorulur.

Kahve falında ishak paşa sarayı görmek olumsuz gelişmelerle karşılaşacağına, aydınlık günlerin gittikçe uzaklaşacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir