AnaSayfa / Genel / Kahve falında tomarla dolar görmek

Kahve falında tomarla dolar görmek

Kahve falında tomarla dolar görmek ailesinin yüzünü kara çıkartmadan, dürüst ve iyiliksever biri olarak yaşayacağına, aklına koyduğu her işi gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine, ancak yakın bir zaman içinde iş hayatında ve aile hayatında çok güzel gelişmelerle karşılaşacağına ve ilerleyen dönemlerde çok daha iyi bir duruma geleceğine, sorunlar ve sıkıntılar ile baş etmekten ötürü çok büyük manevi sorunlar ile karşılaşacağına, yaşadığı sorunlardan ötürü aile hayatında huzursuzluğun başgöstereceğine, tembellikten sıyrılıp daha çalışkan biri olacağına, falı kapatan kişinin, çok büyük üzüntüler yaşamasına sebep olacağına, aile bireylerinden birinin sorununu çözeceğine, çalıştığı işte yüklü bir zam alınacağına, atacağı adımlar yüzünden büyük bir üzüntü yaşayacağına ve bu kadar sorun varken daha kötü ve düzensiz bir dönem geçireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tomarla dolar gördüyseniz:

  • Aşırı eğilimler gösterdiğinizi hissederseniz sosyal yönünüze ağırlık vermenizi tavsiye ederiz.Bu sizi sakinleştirebilir.

Kahve falında tomarla dolar görmek verilen emeğin boşa gideceğine, yükseldikçe yükseleceğine, başarıya ve zafere doymayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tomarla kağıt para saymak falı kapatan kişinin sabrının zorlanacağı olaylar yaşayacağına, moralinin, huzurunun, neşesinin yerine geleceğine ve yüzünden gülümsemenin hiç eksik olmayacağına yorulur.

Kahve falında para tomarı görmek bundan sonra her türlü adımı kendi bildiği gibi atacağına, mesleğindeki engellerin ortadan kalkacağına inanılır.

Kahve falında bi tomar para görmek çok akıllıca ve başarılı çalışmalar gerçekleştirerek hem büyük kazançlar elde edeceğine, sevilen kişilerle girilecek bir işte büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına alamet eder.

Kahve falında tomarla para vermek geleceğinin parlak ve güzel olacağına, ortaya çıkan sorunlarının en kısa zaman içinde çözüleceğine tabir olunur.

Kahve falında tomarla kağıt para görmek gelirinde alım gücünün artmasını sağlayacak kadar yükselme meydana geleceğine, dedikodular yüzünden çok sıkıntılı ve zor durumlarla uğraşmak zorunda kalınacağına yorulur.

Kahve falında bir tomar para görmek deşarj olacağına, ardından uzun süreli maddi sıkıntıya girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tomarla para görmek ona yardımcı olacağına, elinden geliyorsa ona borç vereceğine, sevilen kişilerle bir seyahate çıkılacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir