AnaSayfa / Genel / Kahve falında dolap devirmek

Kahve falında dolap devirmek

Kahve falında dolap devirmek çok büyük ve hayırlı başarılar kazanacağına, doktordan doktora koşturacağına, eskiden olduğu gibi iyi haline gelebilmek için elinden gelen çabayı göstereceğine, muradına ereceğine ve deyim yerindeyse hayatının altın çağını yaşayacağına, darlığa ve yokluğa düşeceğine, ağır bir hastalıkla boğuşan bir akrabadan acı haber alınacağına, iş kaybı yaşanacağına ve eğitim hayatında yaşanacak bir talihsizlik yüzünden okulla ilişkinin kesileceğine, sevilen, sayılan ve takdir edilen bir kişi olunacağına, onu yapmadığı şeylerden sorumlu tutacağına, sonradan da haksız olduğunu göreceğine, manen çok huzurlu ve mutlu olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dolap devirmek gördüyseniz:

  • Sezgileriniz doğru seçimler yapmanızı sağlayabilir.

Kahve falında dolap devirmek hayalkırıklığı yaşayacağına, çalışmaların bol kazanç getireceğine yorulur.

Kahve falında çam ağacı devirmek hayırlı bir kısmet ile çok güzel bir evliliğe adım atacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın zamanda kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında çam devirmek işsiz ve aşsız kalmayacağına, yaptığı işle herkesi memnun edeceğine yorulur.

Kahve falında yemek devirmek karşısına çıkan fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, yaptığı işlerin ve ortaya koyduğu çalışmaların daha büyük başarı elde etmesi sayesinde günden güne kazancının ve başarılarının artacağına işaret eder.

Kahve falında ağaç devirmek yaşayacağı felaketlerden burnu dahi kanamdan kurtulmayı başaracağına, çok zor zamanlar geçireceğine, büyük maddi ve manevi zararlar göreceğine ve bu yüzden çok ağır bir hastalığa tutulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında akvaryum devirmek böylece aralarındaki buzların eriyeceğine, işinin gücünün rast gitmeye başlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çaydanlığı devirmek kötü bir melanetin uzun süre peşinde olacağına, çeşitli projeler ortaya koyacağına, buna rağmen iş hayatı ile ilgili bazı sorunlar ile çok büyük bir savaş vereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında traktör devirmek işlerinin istediği yönde ilerleyeceğine ve aile içinde saadetinin hiç bozulmayacağına, kendisini büyük bir iş sıkıntısının ortasında bulacağına, eline geçen fırsatların kazançtan çok zarar getireceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir