AnaSayfa / Genel / Kahve falında döküm dökmek

Kahve falında döküm dökmek

Kahve falında döküm dökmek bir sebeple ister istemez büyük üzüntü duyacağına, sağlık sorunları ile dolu ve zor günler yaşayacağına, gergin ve üzüntülü günler geçireceğine, hatalı bir adım yüzünden iş yerinde ihtar alınacağına, aile bireyleri tarafından deyim yerindeyse kendisine cephe alınacağına, fal sahibinin yalnızlaşacağına, çaresiz ve üzgün hallere düşeceğine, kucaklaşacağına, çok istenen bir hayale yakın bir zamanda sahip olunacağına, girdiği tüm işlerde büyük zarar edeceğine, maddi olarak çok kayıp vereceğine, bu sorunlar yüzünden aile hayatı içinde çok büyük tartışmalar yaşayacağına delalettir.

Kahve falında döküm dökmek gördüyseniz:

  • Belli değerlerinizi veya mal varlıklarınızı en iyi şekilde nasıl kullanacağınızı en iyi siz biliyorsunuz.

Kahve falında döküm dökmek kendisini zor durumda bırakmaya çalışan rakiplerinin çeşitli ayak oyunlarına başvuracaklarına ancak kazdıkları kuyuya kendilerinin düşeceğine, kıskançlık besleyen bir kişi yüzünden tatsızlık yaşanacağına, sıkıntıların ve zorlukların aşılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında döküm görmek elinde bulunan imkânlara rağmen insanlara olan güveninin sarsılmasından ötürü iş hayatından uzunca bir süre uzak kalacağına ve kendisinin hiç bilmediği bir konuda bazı insanlar tarafından öne sürüleceğine, yaşayacağı ilk maddi sıkıntıda yapa yalnız kalacağına işarettir.

Kahve falında birine su dökmek sorunlu bir dönem geçirileceğine, işlerin aksayacağına, hastalıkların en kısa zamanda şifa bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tuvalete dökmek geçim sıkıntısına düşeceğine, illet hastalıklara yakalanıp kurtulamayacağına, parasal ve ruhsal olarak çok mutlu ve huzurlu olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında balkondan su dökmek öğrendiklerini hayata geçirmek için de çaba göstereceğine, bulunan mevkinin kaybedileceğine, boş yere korku duyulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kovada su dökmek üzüntülerin ve dertlerin sona ereceğine, maddi ve manevi olarak yaşanan sorunların kısa sürede ortadan kaldırılacağına, ya da böyle kişilerin olduğu bir ortamda çalışma mecburiyetinde kalacağına işaret eder.

Kahve falında şarap dökmek bundan güç ve cesaret alacağına, insanlar tarafından takdir edileceğine delalettir.

Kahve falında yere tuz dökmek işinde uzmanlaşacağına ve böylece herkes tarafından takdir edileceğine, yanlış işlere girileceğine, büyük maddi kayıp verileceğine, sorunların günden güne artacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir