AnaSayfa / Genel / Kahve falında evini kırık dökük görmek

Kahve falında evini kırık dökük görmek

Kahve falında evini kırık dökük görmek kişinin şansının ve kısmetinin açılacağına, musibetlerin defedileceğine ve mutluluk ve sevinç dolu günler yaşanacağına, işlerinin rast gideceğine, güveninin artacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, işinin de, yaşamının da her geçen gün iyiye doğru gideceğine, aile bireyleri arasında tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, zor zamanlar geçirileceğine, hakkınızda hiç de hoş olmayan dedikodular yapılmasına, hoş muhabbette olacağına, eski ve güzel günleri anarak onları yeniden hatırlama fırsatı elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında evini kırık dökük gördüyseniz:

  • Aileniz sizi biraz hayal kırıklığına uğratabilir veya hayal kırıklıkları yaşatabilir.

Kahve falında evini kırık dökük görmek ekonomik gücün çoğalacağına, halsizleşeceğine alamet eder.

Kahve falında kırık dökük ev görmek kurulan bir ortaklıktan ötürü başın kolluk kuvvetleri ile derde gireceğine, kararlı ve isabetli adımlarının yüzünü güldürecek sonuçlar vereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında evini yıkık dökük görmek canını ve malını kaybetme pahasına da olsa bazı girişimlerde bulunacağına, uğradığı haksızlığın düzeltileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında eski dökük ev görmek bahtının ve geleceğinin açık olacağına, sevilen kişilerle bir seyahate çıkılacağına inanılır.

Kahve falında saçı dökük görmek aile içinden birinin veya fal sahibinin hastalık, kaza gibi sıkıntılar yaşayacağına, hastalandıktan sonra aklının başına geleceğine alamet eder.

Kahve falında dökük duvar görmek hayırlı ve çok güzel olaylar yaşayacağına, rahat edeceği bir döneme gireceğine, daha sonra yapılacak çalışmalar ve girilecek projeler ile çok büyük kazançlar elde edileceğine tabir olunur.

Kahve falında boyası dökük ev görmek iş hayatı içinde zor zamanlar geçirileceğine, hakkaniyetli ve düzgün bir insandan çok büyük yardım göreceğine alamet eder.

Kahve falında dökük diş görmek yaşamının da düzene gireceğine, maddi ve manevi olarak sevineceğine ve rahata ereceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir