AnaSayfa / Genel / Kahve falında doktorla nikahlanmak

Kahve falında doktorla nikahlanmak

Kahve falında doktorla nikahlanmak azmi ve çalışkanlığı ile takdir toplayacağına, sevinçli haberler alınacağına, gidilen yolda büyük başarılar kazanılacağına, ele geçen kazancın Allah yolunda fakir fukaraya yardım için harcanacağına, yakın akrabalardan birinin eğitiminin üstleneceğine, şansın yaver gitmesi sayesinde heveslendiği her konuda başarılı olacağına, esenlik ve gönül hoşluğu bulacağına, yalan ve dolanları ile onu kandıracağına, çok büyük ve geri dönülemez zararlar vereceğine, sağlıklı ve güzel bir hayata sahip olacağına, yeni bir işe gireceğine, ele geçen kazancın yetersiz kalacağına, falı kapatan kişinin ihtiyaçlarını yeterli oranda karşılayamayacağına ve zor günler geçireceğine, bir sebeple insanlara küsüp kendi başına bir hayat yaşamayı seçeceğine ve bu şekilde daha rahat bir kişi olup kendisine çeşitli kurallar koyacağına yorulur.

Kahve falında doktorla nikahlanmak gördüyseniz:

  • Birbirinizin isteklerini yerine getirerek daha da mutlu olacaksınız.

Kahve falında doktorla nikahlanmak bir sebeple büyük bir üzüntü duyarak neredeyse insanlara küseceğine, işlerde istediği verimi ve bereketi yakalayamayacağına delalet eder.

Kahve falında doktor terliği görmek kinin ve düşmanlığın giderileceğine, iş hayatında ve sosyal hayatında çok zor durumlara düşeceğine ve zarara uğrayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kadın doğum doktorunu görmek yardıma muhtaç bir kişiye yardım edileceğine, eş, dost ya da akrabalardan biri ile bir yola çıkılacağına, o kimsenin başının dertte olduğunu öğreneceğine ve yine o insanın tatsız olaylarla karşılaşacağına inanılır.

Kahve falında doktor çağırmak yapılan uzun görüşmeler sayesinde çalışma hayatı içinde yaşanan sorunların kısa süre içinde bitirileceğine, büyük önlemler almasına ve çok geniş çaplı yatırımlar yapmasına rağmen karşılık olarak çok küçük bir kazanç elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında ruh doktoru görmek hem yaşama olan inancına kavuşacağına, ona emek vereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kadın hastalıkları doktoruna gitmek zorluklarını aşmayı bileceğine, elde edeceği zaferlerin arkasında hem ailesinin, hem de sevdiklerinin olacağına işarettir.

Kahve falında diş doktoruna gittiğini görmek şanssızlıklar ile çok uzun bir süre uğraşarak çok zaman kaybedeceğine ve çok zarar göreceğine, iş hayatında da çok zorluklar yaşanmasına sebep olacağına, zaman içinde üzüleceği bazı şeyler ile karşılaşacağına ancak kalbinin kırılmasına rağmen yaptığı işten asla vazgeçmeyeceğine delalettir.

Kahve falında doktordan hediye almak evlilik kararı verilip aynı çatı altına girileceğine, yöneticilerinden ya da ortaklarından takdir göreceğine, platonik olarak ilgi duyduğu birisine açılacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir