AnaSayfa / Genel / Kahve falında doktorla gezmek

Kahve falında doktorla gezmek

Kahve falında doktorla gezmek hanesine bolluk ve bereket dolacağına, sıkıntılarının biteceğine, bazen sıkıntı ve zorluk çekileceğine bazen de her şeyin güllük gülistanlık olacağına, tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına ve aydınlık günlerin yakın olacağına, kardeşleri ve akrabaları ile tartışacağına, psikolojisini bozmayan fal sahibinin her kötülükte bir fırsat göreceğine, arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına ve bu konuda elinin boş dönmeyeceğine, maddi konularda kayıplar olacağına ve bu yüzden de daha stresli bir duruma düşüleceğine, işini kurtarması ve sorunlarına çözüm bulması için çok büyük maddi destek sağlayacağına ve bu destek sayesinde arkadaşlıklarının daha da pekişeceğine rivayet eder.

Kahve falında doktorla gezmek gördüyseniz:

  • Bazı jestler veya yardımlar sevdiğiniz kişilerle yakınlaşmanıza yardım edebilir.

Kahve falında doktorla gezmek sorunlarını kısa zamanda ortadan kaldırıp çok daha başarılı işler yapacağına, etiği duaların Allah katında kabul edildiğine, sorunlarının kısa bir zaman içinde çözüleceğine, yaptığı işlerden çok büyük maddi ve manevi kazanç elde edeceğine, zor zamanların biteceğine, iş hayatında ve aile hayatında ferahlığa çıkılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çok doktor görmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, üzüntülerinin ve endişelerinin son bulacağına, dert ettiği şeyleri teker teker çözüme ulaştıracağına ve huzurlu, mutlu ve sağlıklı bir hayat süreceğine, zorlanacağına inanılır.

Kahve falında doktor dövmek çok kazançlı ve hayırlı işlere gireceğine ve el attığı her işte kendisi için hayırlı olacak şeyler ile karşılaşacağına, çok büyük başarılar kazanılacak işlere gireceğine, çok etkili ve doğru kişiler ile tanışmasına vesile olacağına rivayet eder.

Kahve falında ortopedi doktoru görmek elinin bollaşacağına, işinin gücünün yaver gideceğine, sevdiği kişilerden birisi için maddi bir yükün altına gireceğine inanılır.

Kahve falında göz doktoru olmak uğranılan zararın paylaşılacağına, özel, seçkin ve ayrıcalıklı bir yaşam süreceğine rivayet eder.

Kahve falında yakışıklı doktor görmek elinin bolluk ve bereketten çıkmayacağına, hayırlı bir kısmetle mutlu bir yuva kurma yolunda adım atılacağına delalet eder.

Kahve falında doktordan randevu almak diz dize ve yanak yanağa yaşayacağına, çok zor günler geçireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kadın dogum doktoruna gitmek yarattığı farklılığı kullanarak işlerini çok iyi bir noktaya getireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından büyük bir azim gösterisi sayesinde kurtulacağına, kazancını, rızkını, mallarını ve makamını garantileyeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir