AnaSayfa / Genel / Kahve falında çok doktor görmek

Kahve falında çok doktor görmek

Kahve falında çok doktor görmek onları gerisinde bırakıp, hayatından çıkaracağına, fal sahibinin her zaman en iyisi olacağına, yeni bir işe ve yeni bir hayata geçeceğine, işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hal alacağına, başarısız olacağına, sevincinin üzüntüye döneceğine, yakın bir dostuyla kırgınlık yaşayacağına, sorunlardan ve sıkıntılardan çok çaba göstermesine rağmen bir türlü kurtulamayacağına, saygınlığa rivayet eder.

Kahve falında çok doktor gördüyseniz:

  • Hayal gücünüzü zorlayacak yollarda ilerleyebilir, yeni şeyler deneyebilirsiniz.

Kahve falında hastanede doktor olduğunu görmek isteklerin yerine geleceğine, sorunların çözüme kavuşturulacağına, çok büyük mal ve mülke sahip olunacağına, düşmanların ve rakiplerin çok büyük kıskançlıklar duyacağına ve uzun, sağlıklı ve rahat bir ömür sürüleceğine inanılır.

Kahve falında birinin doktor olduğunu görmek birçok insanla çok uzun süreli tartışmalar yaşayacağına, kendisini hiç olmadığı kadar sıkışmış hissedeceğine, sorunlu bir ilişkinin sona erdirileceğine alamet eder.

Kahve falında doktorda sıra beklemek öz güven kazanacağına, endişe duyduğu konularda çok zarar göreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ameliyat doktoru görmek kişinin kaymağını toplayıp, pastadan en büyük dilimi kendisinin alacağına, ailesinin de büyük olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında doktor gitmek herkes tarafından kıskanılan çalışmalara imza atılacağına, beklenmedik olumsuz olaylarla karşılaşacağına inanılır.

Kahve falında doktorun ilaç verdiğini görmek Allah’ın inayetini kazanacağına, başarılamayan bir işten zafer elde edileceğine, huzursuzluğundan ve hasta ruh halinden kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında doktordan hediye almak sahip olacağı itibar ve zenginlik sayesinde de her zaman ayrıcalık ve özel muamele göreceğine, aldığı kararların kendisine menfaat ve kar getireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında doktoru görmek dedikoduların hat safhaya ulaşacağına, yeni hayatında çok hayırlı ve kazançlı işlere imza atacağına, çok huzurlu ve mutlu bir ömür yaşanacağına ve büyük arkadaşlıklar elde edileceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir