Kahve falında doğurup emzirmek

Kahve falında doğurup emzirmek yardıma muhtaç olan kişilere iş konusunda büyük yardımlarda bulunulacağına, hep daha ileriye gitmek için çabalayacağına, çalışkanlığı, inancı ve kendine olan güveni sayesinde niyetlendiği her işte muvaffak olmayı bileceğine, uzun zamandan beri yaşadığı ve bir türlü kurtulma fırsatı bulamadığı sorunlardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına, yaşama sevincini ve güzel günlere olan inancını yitireceğine, mal mülk sahibi olunacağına, rahatlığın, lüksün, konforun, güzelliğin kısacası yaşamın tadını çıkaracağına, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, maddi açıdan çok rahat ve hayırlı yerlere gelineceğine, sevilen bir kişi ile yaşanan bir tatsızlığı düzeltmek için geç kalındığına, ne kadar çok istenirse istensin hayallerin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine delalettir.

Kahve falında doğurup emzirmek gördüyseniz:

  • Durumunuzu, en az, hayatınızı etkileyen kişileri ilgilendiren durumlar kadar dikkatle ele almanız gerekiyor.

Kahve falında yeni doğurduğu bebeği emzirmek çok büyük bir projenin getireceği kazancın başka projelerin gerçekleştirilmesi için kullanılacağına, gereksiz kıskançlık yapan bir sevgili ile aranın düzeltileceğine, çok üzüntülü yollardan geçeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında doğurmak emzirmek ne kadar plan varsa gerçekleştirileceğine, çok üzüntülü ve sorunlu olaylar yaşanacağına delalettir.

Kahve falında doğurduğu bebeği emzirmek bazı sorunların aile bireyleri arasında tartışma yaratacağına, iş hayatı ile ilgili olarak kurulan bir ortaklıktan ötürü zarara uğranacağına, kalp kırıklığı ve hayal kırıklığı yaşanacağına ve sıkıntı çekileceğine, üzüntülerin ve sorunların sona ereceğine tabir olunur.

Kahve falında erkek bebek doğurmak emzirmek işlerinde şimdiye kadar görmediği bir sorunla karşılaşacağına, maddi ve manevi olarak çok sıkıntı çekeceğine, kısa bir süre içinde çok büyük kazanç elde edeceğine, elinde bulunan yüklü bir para ile kendi işini kuracağına alamet etmektedir.

Kahve falında erkek bebek doğurmak ve emzirmek hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine ve hayırlı bir evlada sahip olacağına, üzülen bir arkadaşa yardımcı olunacağına inanılır.

Kahve falında erkek çocuğu doğurmak ve onu emzirmek güç kaybedeceğine, borçlarının kendisini çok aşacağına, uzun uğraşlar sonucu biriktirdiği zenginliği yitireceğine rivayet eder.

Kahve falında bebek doğurmak emzirmek sorunu kısa bir zaman içinde çok zahmet çekmeden ortadan kaldıracağına, işyerinde üst düzey görevlerde bulunacağına işarettir.

Kahve falında erkek çocuğu doğurmak emzirmek hayırlı bir kısmetle evlenip güzel bir yuvaya sahip olunacağına ve işlerin yoluna gireceğine, aşk hayatının çok güzel bir hal alacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top