AnaSayfa / Genel / Kahve falında erkek çocuğu doğurmak emzirmek

Kahve falında erkek çocuğu doğurmak emzirmek

Kahve falında erkek çocuğu doğurmak emzirmek kişinin kendisine zararı dokunan kişi veya olaylardan uzak kalmak için yöntemler geliştireceğine, bekar kişilerin kendisine yüz çeviren ve duygusal olarak bağ hissettiği bir kişinin peşinden koşarak onu elde etmek için uğraşacağına, çevresindekilere her zaman büyük yardımlarda bulunacağına, hayırlı ve güzel zamanlar geçirileceğine, maddi olarak büyük bir fırsatın ayağına geleceğine, yaptığı çalışmalar sayesinde iş dünyasında kendisine çok iyi bir yer edineceğine, zararlı bir alışkanlıkla uğraşan bir dostunun bu illetten kurtulması için destek olacağına, birine olan borcunu başka birine borçlanarak kapatacağına, hayali kurulan çalışmalara ve projelere bu sayede kavuşulacağına, kendi ekmek teknesine sahip olacağına, düşmana karşı mahcup olmayacağına, kariyerinde aşama kaydedeceğine rivayet eder.

Kahve falında erkek çocuğu doğurmak emzirmek gördüyseniz:

  • Biraz daha temkinli olmakta fayda var.

Kahve falında erkek çocuğu doğurup emzirmek hayal ettiği işe ve hayata kavuşacağına, kişinin kuyusunu kazan her gün yüz yüze baktığı kişilerin galip çıkacağına rivayet eder.

Kahve falında erkek çocuğu doğurmak ve onu emzirmek aile hayatında da kötü günlerin yaşanacağına, zorlukların ve musibetlerin sürekli artacağına işarettir.

Kahve falında erkek çocuğu doğurmak ve emzirmek evine bereketin, rahmetin ve Allah’ın lütuflarının yağacağına, uzun zamandan beri bozuk olan sağlığının yerine geleceğine, malvarlığının artacağına işarettir.

Kahve falında erkek çocuğu doğurmak emzirmek Allah tarafından müjdeli ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, ömrünün uzun, bereketli ve hayırlı olacağına rivayet eder.

Kahve falında doğurduğu çocuğu emzirmek hayırlı ve güzel haberlerin alınması sayesinde işlerin çok hayırlı bir hale geleceğine, hiçbir zaman evindeki tenceresinin boş kalmayacağına işarettir.

Kahve falında erkek bebek doğurmak ve emzirmek sonradan da bunun sancısını ve pişmanlığını yaşayacağına, ekmeğinin çoğalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ikiz erkek bebek doğurmak ve emzirmek birçok insan için ekmek kapısı olacak bir işe girmeye, çok büyük maddi ve manevi zararlar ile karşılaşacağına rivayet eder.

Kahve falında erkek çoçuk doğurmak ve emzirmek düşünmeden adımlar atayacağına, elinize para geçeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir