AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeni doğurduğu bebeği emzirmek

Kahve falında yeni doğurduğu bebeği emzirmek

Kahve falında yeni doğurduğu bebeği emzirmek kendini her konuda geliştireceğine ve hayatında kendisi için dönüm noktası sayılacak kararlar alacağına, daha iyi biri olmak için gayret sarf edeceğine ve kendisini baştan aşağı yenileyerek herkesin takdirini toplayıp büyük beğeni kazanacağına, mutlu olacağına, eğlenceli zamanlar geçireceğine, yaşanacak tatsızlıklar yüzünden zor zamanlar geçirileceğine, Stresli ve zor günlerin yaşanacağına, kapanan kapıların açılacağına, sevinçli ve güzel günler yaşanacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, hayırlı ve güzel bir döneme girileceğine, bol kazançlı günler geçireceğine, verdiği sözleri tutacağına, içindeki sıkıntıdan, kuruntudan ve korkudan kurtulacağına yorulur.

Kahve falında yeni doğurduğu bebeği emzirmek gördüyseniz:

  • Muz gördüğümüzde maymunu aramak yerine önümüze bakmamızda fayda var.

Kahve falında yeni doğurduğu bebeği emzirmek daha sonra hayırlı işlere gireceğine, fesada bulaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bebek doğurmak ve emzirmek uzun zamandan beri çok istediği şeylere kısa sürede kavuşacağına, zenginlik getirecek adımlar atılacağına, sorunların ve sıkıntıların biteceğine işarettir.

Kahve falında ikiz bebek doğurmak ve emzirmek beraberinde olan insanlara da destek olup işlerini büyüteceğine, olmayı hedeflediği makama da oturacağına inanılır.

Kahve falında bebek doğurmak emzirmek bir sebeple aile hayatında çok büyük bir üzüntü yaşanacağına, insanlara karşı duygu ve düşünceleri konusunda hep açık olacağına, yalana dolana itibar ve tenezzül etmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında erkek bebek doğurduğunu ve emzirdiğini görmek çok üzüntülü yollardan geçeceğine, kavgaların biteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında erkek bebek doğurmak emzirmek ikisinin de çok rahat edeceğine, çok büyük başarılar kazanacağına, dertlerinin sonunun geleceğine, korkularının, endişelerinin, hastalıklarının son bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında erkek bebek doğurup emzirmek çevresinin doğru ve kendisine fayda sağlayacak gerçek dostlarla çevrileceğine, aldığı kararların kendisine menfaat ve kar getireceğine, gönül hoşluğu içinde olacağına, şansın döneceğine, yaşanan bir hastalık varsa eğer kısa zamanda iyileşeceğine, çok rahat bir döneme girileceğine, çekemeyen kişilerin vermeye çalıştığı zararların boşa çıkacağına tabir olunur.

Kahve falında bebek doğurup emzirmek iyilik bulacağına, şifa edineceğine, eş, dost ve akrabalar ile çok hayırlı ve güzel bir çalışma gerçekleştirileceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir