AnaSayfa / Genel / Kahve falında doğurduğu bebeği emzirmek

Kahve falında doğurduğu bebeği emzirmek

Kahve falında doğurduğu bebeği emzirmek evlilik hayali kurduğu birisine aşık olup onunla evleneceğine, çok büyük ve kazançlı çalışmalar elde edeceğine ancak daha sonra sıkıntılı bir döneme gireceğine, maddi olarak kötü bir döneme girileceğine, çok iyi mevkilere gelmesinde kendisine bir basamak olacağına, epey zamandan beri hayalini kurduğu bir şeye kavuşacağına, aile hayatının ve uğradığı zararların düzeleceğine, yediği yemekten ve içtiği sudan tat alamayacağına, iş, eş ve para konusunda kişinin çok şanslı olacağına, maddi olarak çok iyi bir konuma gelineceğine tabir olunur.

Kahve falında doğurduğu bebeği emzirmek gördüyseniz:

  • Sağlığınız iyi, son derece düzenlisiniz.

Kahve falında ikiz erkek bebek doğurmak ve emzirmek sorunlu ve üzüntülü günlerin geride kalacağına, fal sahibinin başarısız olması nedeni ile kazancının eksileceğine, elinin darlık içinde kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında doğurduğu bebeği emzirmek dedikodu yapan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, üzüntülerin gideceğine rivayet eder.

Kahve falında erkek bebek doğurmak ve emzirmek kendisini ailesine vereceğine bu sayede huzur bulacağına, çalışma hayatının aksiliklerle dolu olacağına inanılır.

Kahve falında bebek doğurmak ve emzirmek tecrübe edinirken can sıkıntısı yaşansa da elde edilen bilgilerin çok değerli olacağına, hatalı yollara gireceğine, yasaklı ve günahlı işler yapacağına alamet eder.

Kahve falında ikiz bebek doğurmak ve emzirmek hayallerini gerçekleştirmek için eşsiz, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine, büyük bir kazanç kapısı kazanılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında erkek bebek doğurmak emzirmek mutluluğunun artacağına, halka hizmet etmek için yeni bir yola girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında erkek bebek doğurduğunu ve emzirdiğini görmek başarısının önündeki engellerin ve aksiliklerin kaybolacağına, rızkının genişleyeceğine, işinin gücünün hep rast gideceğine alamet eder.

Kahve falında yeni doğurduğu bebeği emzirmek ilk zamanlarda çok kazanmasa da, zamanla eline geçen paranın bereketinin artacağına, aile içinde bazı tartışmalar yaşanacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir