AnaSayfa / Genel / Kahve falında doğurmuş at görmek

Kahve falında doğurmuş at görmek

Kahve falında doğurmuş at görmek yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, işinde en iyisi olacağına, kendisine yöneltilecek övgü dolu sözler sayesinde moralinin düzeleceğine, hayal edilen şeylerden günden güne daha fazla uzaklaşılacağına, iş konusunda daha sakin hareket edileceğine, uykusuz ve halsiz düşeceğine, yaşama isteğinin artacağına, sorunlu ve sıkıntılı bir şekilde ilerleyen bir projenin başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine alamet eder.

Kahve falında doğurmuş at gördüyseniz:

  • Biraz umursamaz olmanız durumundaysa ne istediğinizi daha net olarak anlayabilirsiniz.

Kahve falında atın doğurduğunu görmek çok büyük ve geri dönüşü olmayan hatalara düşeceğine, insanlar arasındaki saygınlığını yitireceğine, aile hayatında çok kötü tartışmalar yaşayacağına, fesatlıklar içinde kalınacağına işaret eder.

Kahve falında atı doğururken görmek boğan ne varsa hepsinden kurtulmak için uğraşacağına, mesleğinde yabancılarla el sıkışacak ve anlaşmalar yapacak duruma geleceğine işarettir.

Kahve falında at doğurtmak ettiği zararları yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına, çok güzel ve insanlığa yararlı şeylere imza atacağına yorulur.

Kahve falında atın tay doğurduğunu görmek ilerlemiş yaşta olanlar için de kötü bir olayın yaşanacağına, yaşanan sorunların bu sayede bir anda ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında doğurmuş at görmek helal ekmek yeneceğine, sağlığına, neşesine, ağız tadına kavuşacağına, afiyette olacağına, borçlarını ödeme imkânı elde edeceğine işarettir.

Kahve falında at doğurmak sahip olduğu mal varlığının alıp yürüyeceğine ve herkesin isteyeceği bir hayatı olacağına, kazancın gittikçe azalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında beyaz atın doğurduğunu görmek ruhunun ve bedeninin şifa bulacağına, kendisine dert ettiği şeyleri atlatmayı ve unutmayı bileceğine, sıkıntılardan, sorunlardan, gürültüden ve patırtıdan uzak yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında at doğurmasını görmek birçok kişiye yardım edeceğine, yaşanan son durumlardan ötürü çok zarar edileceğine, iş hayatının tekrar toparlanmasının çok zor olacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir